Stakken røk på Julebord i går!

Nå begynner formen så smått å komme seg igjen her etter gårsdagens julebord. Tror den kreative delen av hjernen ble igjen inne på Zachen i går, men men, det var utrolig livlig og moro da. Vi var jo en god gjeng som reiste innover til Bergen for et førjulskalas. Vanligvis er ikke vi noe ofte i by’n, men når Froden inviterer til julebord med vorspiel på Jacks Country Saloon stiller vi så klart mannsterke. 

Kvelden starta jo på Jacks, og denne gjengen hadde da dressa seg opp i peneste western antrekk. Det var en del folk der da vi ankom, og vi kom lett i prat med mange. Noen ville ha bilder, så vi stilte oss opp med smil og latter vi, det er jo bare moro. Monica som flere ganger fikk oppdrag å ta disse bildene, snudde kamera på tlf så de fleste endte opp med selfier av henne. Og etter en stund kunne vi gå opp en etasje til mat og underholdning. 

Maten bestod av kalkun, pinnekjøtt og ribbe med mye godt tilbehør, det var toppkarakter på maten. Etterpå var det loddtrekning, og det skulle visst Doc trekke. Første lodd var jaggu pappa sitt, og fjerde lodd var mamma sitt, så det ble noen flotte gevinster med både vin, øl, cola og diverse julegodt. Og etterpå var det live musikk av Froden selv og Kai. 

Frode og Kai fikk ikke stå lenge i fred på scenen før Doc joina, heldigvis var ikke mikrofonen til Doc på, men til gjengjeld sto han for mye show. Som vanlig ja. Vi dansa og sang med, og det var bare godt humør å se på alle som var der, og vi fikk komplimenter for antrekkene våre. Ja eg dansa av meg understakken, og Doc dansa på seg hull i buksa. Dette var virkelig en helaften i en egen klasse, og mye mulig det beste julebordet vi har vært på noen gang. Så klart med countrymusikk og Tennessee Coffe, ja altså Jack Honey, kaffe og krem, en drink Froden har laga. 

Dagen i dag har derfor bestått av mye stillesitting og avslapping, så i dag har eg ikke tenkt på noe husmorpoeng dessverre. Lillejulaften blir derfor kvilejulaften, altså i joggebukse på sofaen. Nå er det ikke lenge til hovmesteren skjenker seg heller, så med det og gårsdagens julebord overstått er vi straks klare for jula her også!

Follow my blog with Bloglovin

4 thoughts on “Stakken røk på Julebord i går!

  1. Takk for at dere deltok på Froden’s julebord , dere vet og sette farge på ting , er blitt veldig glad i dere , gleder meg til neste
    gang vi treffes , ønsker dere en riktig god jul , og hils Mamma og Pappa Blommedal , de er herlige mennesker

    1. Og takk for at du fiksa det beste julebordet for oss, vi ble jo nesten behandla som kongelige, du er herlig 🤩 Hele gjengen hilser tilbake, god jul til deg og dine 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top