Flaut å lese blogg?

 1. Hvis man ikke trener, ikke reiser, ikke baker, ikke har silikon, ikke bryr seg om mote og sminke, ikke har barn, ikke vært på paradishotellet, kan man da kalle seg fullverdig blogger? Ja! For det er ikke dette som definerer en blogger. Ser man på topplistene er det jo klart at noen av disse punktene kan hjelpe, men det er langt fra et must å vie sitt liv til ett eller flere av overnevnte punkt.

 To helt «vanlige» bloggere

En blogger er altså et hvilket som helst menneske, som har klart å lage seg ei nettside hvor egne ord publiseres. Man trenger ikke engang ha lesere for å kunne kalle seg blogger. 

En ting svært få tenker på, er at mange av nettsidene dere besøker ukentlig faktisk går under begrepet blogg. Så lenge det er et enkeltmannsforetak eller privatperson som driver nettsiden, kalles det blogg. Også når organisasjoner driver nettsider for moro skyld heter det blogg. «Sedenne» som poster utrolige historier, er en blogg. «Eavisa» som poster tull og tøys, er en blogg. Og mange flere lignende sider er faktisk blogg. 

Så når du sier du aldri har vært innom en blogg, har du i hele tatt vært på Internett? Du har garantert vært innom en blogg en eller annen gang. Men det eg vil frem til er at selv om nettsiden heter ett eller annet med blogg, betyr ikke dette at vedkommende bak er operert eller sponsa av alle verdens sminkebutikker. Det kan også være helt vanlige mennesker som bare har noe på hjertet, med andre ord; skriveglede. Ikke drep denne skriveglede med å si at du «hater bloggere» eller at du aldri leser blogg fordi det er så teit. Da er det faktisk bare du selv som høres litt uviten ut.

Så du kan trygt lese blogg uten å være rett for å bli uglesett. Nå som det har blitt endringer i bloggverden har mange klaga på at de ikke finner noe sted å følge bloggen vår lenger. Ikke noe grunn til panikk, det er fortsatt flere steder å følge oss på. Det enkleste er nok å følge vår Facebook-side Doc og Dask, der postes alle innlegg, og her er også adventskonkurranser som trekkes hver søndag frem til jul. Ellers kan du jo gå inn på bloglovin og legge oss til, da vil alle innleggene våre dukke opp i feeden din der, link nederst. Ellers blir jo det delt på vår snap med navn redneckdask. Så nå har du ingen grunn til å gå glipp av våre innlegg lenger, stay tuned!

Follow my blog with Bloglovin

9 thoughts on “Flaut å lese blogg?

 1. Hadde enda alle bloggere skrevet så klart og tydelig som dere gjør om hverdagslige ting o.l. så hadde det vært interessant å følge. Så stå på, dere er supre til å uttrykke dere (y)

  1. Jepp! Hender man får spørsmål om når det kommer silikon siden man er blogger…! Lurer på hvem som lever i ei boble, det er ikke den gjennomsnittlige bloggeren i alle fall 😂

 2. En blogg tenker jeg som elektronisk dagbok, den er offentlig så alle kan lese. Det er ingen tvang å lese eller skrive blogg, så liker man det ikke bør man ikke gjøre noen av delene. Sjøl begynte jeg å blogge da http://www.sol.no hadde bloggplattform. Der skreiv jeg om daglige ting, som jeg idag gjør på min keb her på blogg.no, men også meninger om samfunn og politikk. Det var mange ganger jeg fikk blogginnleggene mine publisert på forsiden på http://www.sol.no.

  Skriver man slike blogger får man veldig mye lesere, men også veldig mye pepper fra folk som har andre meninger. Det går hånd i hånd.

  Prøver idag å holde meg til “uslyldige” hverdagsting, men det er noen ganger jeg får lyst til å skrive mine meninger og skape debatt🤔. Enn så lenge blir det hverdagslige ting.

  Følger dere så klart 👍🏻

  1. Takker for innspill. Visste ikke at sol hadde blogg faktisk, men nå begynte ikke eg i bloggverden før for fire år siden, da med en blogg i forbindelse med Forente Rednecks Norge først 😉

 3. Herlig innlegg og fremsnakking av oss helt vanlige mennesker med mye på hjerte, tusen takk<3 og #bikerpus har et godt poeng:)
  Herlig julekalender dere har, lysglimt i hverdagen<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top