«Nyskapende», en evig runddans?

Sjekka VG da eg kom hjem fra jobben i dag, er liksom fast rutine. Kjekt å holde meg oppdatert på verdensbilde med alt som skjer nå, ja, selv om det er mest negativt prioriterer eg å følge litt med. Men det som fanga oppmerksomheten min mest innpå der i dag var nå den «nye» moten, siste skrik liksom. DETTE! Sett det før? Bare at det igjen er overprisa, glorete, og kan ikke brukes til sitt formål; på hest. HER i en billigere utgave.

Boots er i utgangspunktet arbeidssko, så nå venter eg bare på at synlighetsklær også skal bli «inn».

Kan ikke fatte hvor lite nyskapende disse motefolka har blitt, kom med noe nytt liksom. Cowboy boots er ikke mote, men en livsstil, eller kanskje aller mest en del av et beintøft yrke som svært få av disse moteløvene hadde takla. Dessuten fascinerer det meg at all mote mellom 60 og 90 tallet bare har gått i loop siden år 2000. Intet nytt, alt er gjort før. Så mye som moten har forandra seg for hvert hundre år, så står de nå fast i en slags simulasjon som aldri slutter.

Mine favorittsko da eg var fem år, det syns at de er godt brukt, og siden har eg stort sett gått i boots.

Nei, eg er nok ikke den som bryr meg mest om mote, eg har gått i boots siden eg var fem år. Har de enda, str 29. Selv da moteløvene mente det var harry og latterlig teit gikk eg med boots, men da i kvalitet. Nå skal disse moteløvene ikle seg de ultrateite fottøyene igjen fordi det er mote.

På den tida eg har brukt boots har det nå vært mote hele tre ganger, det tilsvarer at denne loopen går over 15 år. Da er snart slengbukser inn igjen også vettu, samme gjelder ihjelnappa øyenbryn og ikke glem bukser så lav i livet at nupper på nybarbert høne vises. Etterhvert dabber det av, går over i bohem, tilbake i åletrange jeans med høyt liv, før det brått har gått 15 år og noen «nytenkende» sjeler tror de har funnet opp hjulet nok en gang der de går på catwalken med nettopp boots.

 

@docogdask

4 thoughts on “«Nyskapende», en evig runddans?

 1. Det er jo fordi 31 desember 1999 stoppa verden. Og all nytenkning gikk tapt, både musikk, klær og forsåvidt mat stoppa opp, det beste har allerede skjedd, og nye designere går opp igjen stiene.

  Slo meg her om dagen, som mann som er ferdig å pushe 50, og har begynt mot 60…. Alle de som klager på “menn (folk) som pusher 50” i kommentarfelt… Life’s gonna bite you in the ass… Om 20 til 30 år er du der sjøl😂😂

  Ha ei strålende uke 👍

  1. Forskjellen er at menn 50+ skriver ofte alt de tenker, mens yngre er vokst opp med sosiale media og skjønner at det bare ser dumt ut når folk tror deres tanker er så viktig at man på pushe de ut i offentligheten 🤩🤘🏼

 2. Jeg vil jo ikke engang kalle de eksemplene du har linket til cowboy boots. Boots av noe slag kanskje under sterk tvil.
  Men de Flotte brune du har innfelt i innlegget ditt DET er noe helt annet.
  De kan vel kalles både cowboy og western cowboy boots uten å gjøre skamme på den betegnelsen!!

  1. Personlig kjøper eg ikke boots av motemerker selv, men det er like så fullt boots uansett om de er glorete eller lagd for å ri med. Blir som å sette stiletthæler på vernesko, er fortsatt vernesko, men kan ikke brukes på jobb 😂😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top