Nytt utstyr på Dask også!

I skrivende stund satt eg i sofaen hjemme, noe som er helt normalt på den tida av døgnet (ja det var i går ettermiddag). Hadde akkurat spist en bedre take away middag, ja altså biff stroganoff fra varmedisken på Meny, men take away hørtes litt finere ut. Uansett, Doc har jo fått så mye fint utstyr til trykkeriet, så da måtte eg unne meg noe til bloggen. Her tidligere var eg jo på jakt etter ny PC, måtte jo ha noe som er enklere å jobbe med enn bare en mobil tlf til blogg og regnskap.

Jakten på dette ble jo nesten endeløs, og prisene på en brukt MacBook er jo til å få sammenbrudd av. Bestemte meg fort for å heller kjøpe nytt, og tråla da nettet etter hva som passa mitt bruk, trenger jo ikke være det heftigste til blogging egentlig. Fant noen passende helt enkle maskiner, så da det ble black friday stakk eg faktisk innom senteret på Kløfta. Joda, eg hater riktig nok black friday, men med de prisene som settes på Apple produkter må man benytte seg av tilbud.

Så klart, med min flaks, var jo denne utsolgt. Og det var neste PC også, og neste. Alle eg spurte om var altså utsolgt til kl 16. Gikk over til nettbrett, og spurte om noen forskjellige, og ja alle på tilbud var altså utsolgt. Finnes det ikke regler for dette? Burde de ikke ha tilsvarende produkter til tilsvarende priser når det ikke står «så langt lageret rekker» eller «partivare»?

Vel, eg endte uansett opp med iPad og tastatur. Padda som de hadde inne var ei sånn med SIM-kort, sånn at eg kan jobbe litt på 4G også. Tastaturet kom ikke før i går, så nå fikk eg endelig teste dette. Må si det føles som en snedden liten PC, og eg er veldig fornøyd. Eneste som mangler er mousepad, men det er visst ikke på markede for iPad enda. Alt i alt, dette kan eg bli vant til, det funker faktisk veldig bra. Kan fint anbefale ny padde med tastatur til under halve prisen av brukt MacBook!

 

4 kommentarer

Siste innlegg