Q&A juli 2020

Vi hadde planlagt å ha et innlegg med spørsmål og svar i forbindelse med ferien, men har helt glemt det. Derfor kommer den først nå!

Hvilken vogn har dere?

Vi har et Tabbert Comtesse 620. Føles som ei luksusvogn selv om den er fra 90 tallet, er jo 2,50 m breid og 8,20 m lang, så det er jaggu godt at Doc er en god sjåfør!

Hele «vogntoget» er nesten 14 m langt, krever jo litt plass da

Brukte dere euro i ferien?

Nei i Norge er det norsk krone som gjelder, vi har ikke vært utenfor grensa, og ikke skal vi det heller.

Hvordan er det å kjøre i Norge med så stor vogn?

Så lenge man har tålmodighet går det mest utrolige, vi har kommet frem over alt. Eneste problemet er at vi møter mange små biler som ligger midt i veien og er livredd for grøfta. Mange skjønner ikke at vogna er en del breidere enn Forden, og peiser på imot oss. Noen rare bråbremser har vi jo sett.

Hørt på Røvballebandet i ferien?

Nei, det er ikke akkurat vår musikksmak. Vi hører på stort sett på country.

Tassen er i alle fall fornøyd med Forden!

Fornøyd med Forden som trekkvogn?

Merker ikke at vogna ligger bak engang, Doc glemte faktisk et øyeblikk at han kjørte med vogn! Nå er jo vogna boggi, så den ligger veldig fint på veien, og Forden er veldig sterk. Absolutt den beste bilen å dra med.

Er du redd for å ende opp med stomi pga sykdommen?

Nei, eg er nok ikke av de hardest ramma, så det ser ikke ut som eg trenger det foreløpig. Men skulle eg bli så dårlig at det er eneste utvei, da er eg glad for at den muligheten finnes. Skulle nok fiksa fint et liv med pose.

Hvem er sterkest av Doc og Erna Solberg?

Jaggu et godt spørsmål. De har i alle fall like sterke meninger!

Hvordan er det å ha sex i ei campingvogn?

Vil tro at det er ganske likt som på soverommet. Bare sørg for at støttebeina er ordentlig nede, og husk at campingvogner er veldig lytt.

Et skjær i sjøen trenger ikke være negativt!

Hva var den beste og den verste opplevelsen på ferien?

Vanskelig spørsmål, for vi opplevde så utrolig mye fint. Vi møtte mange venner og kjente, og har fått se utrolig mye fin natur. På første turen vår i juni var det uten tvil helt topp å sitte på et lite skjær i sjøen med en cider. Verste opplevelsen må være når vi kjørte på den smale humpete Telemarksveien, der dodøra falt av og kjøleskapet åpna seg så hyllene i døra knakk! Men det var ikke verre enn at Doc fiksa det, og vi kunne le av det.

Hvordan var det å ta Bob i Lillehammer (fra sesong 2 av rednecks)? Og hvorfor turte ikke Doc?

Eg synes det var skikkelig moro! Hode ble pressa ned av G-kreftene, så eg var støl i nakken av å holde hode oppe. Doc hater å sitte på med andre uansett hvilket fremkomstmiddel det gjelder, og her var det jo ei ansatt som styrte. Da «gadd» ikke han.

Fornøyd med slippersskille i år?

Nja, det kunne vært bedre. Har ikke vært like mye sol og varme som i fjor, så eg har måttet være mer påkledd. Og når det har vært bra vær har vi stått i lyng og kratt og fiska, da lønner det seg bedre med sokker og sko. Er fortsatt litt sommer igjen, og eg jobber med saken i skrivende stund! Kommer nok bilde på snap i kveld.

Doc i Bergen, men bare på ferie!

Hvorfor får du ikke Doc til å flytte til Vestlandet?

Hadde sikkert fått han med om eg slo meg vrang, men vi begge trives veldig godt her vi bor.

Hvordan går det med myggstikkene?

Joda, de er nå her de. Har til sammen 7 stikk ved trusekanten mellom beina, 6 stikk i fjeset, og ellers 21 stikk fordelt på resten av kroppen. Dette på bare ei helg! Ikke alle like hovne heldigvis, men eg føler meg litt som Rondane. Har virkelig prøvd ALT av både forebygging og lindring, og denne HER er faktisk den som lindrer best. Men det er virkelig ingen ting som holder myggen unna meg.

Har dere noe spesiell sommermusikk fra ferien?

Tja, det er egentlig mye variert. Blitt litt hekta på Lommelykt av Gunslingers, Fedje av Ausekarane, The cider song about Hilljacks, og Sissel Lunde sin versjon av Except for Monday. Er mye gode sommerminner i disse sangene, det er bra tekster, og de svinger greit!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top