Shit fiske og late fotturister!

Vi dro fra Olden i går uten fisk, videre mot nye vann og elver i håp om bedre fiskelykke. Så mye vi har hørt om ørreten i Olden, var det stor skuff når ingen av oss seks som var der fikk noe på tre dager. Olden er nok ikke mer enn drikkevann gitt.

Var da fint vær!

Turen videre tok vi litt på sparket, rulla rolig mot Valdresflya. De andre kjørte ut igjen til kysten for å prøve fiskelykken i salt, men det ville blitt litt lang vei hjem igjen for oss da. Vi kjørte oppover og leita etter de perfekte gullgruvene for fisking, mens vi nynna på Fishing i Valdres. Fant mange flotte steder, og landa omsider på Jotunheimen Caravan Camp. Her er det stille og fredelig, så vi får absolutt slappa av.

Han her driter tynt i om vi får fisk

I dag kjøpte vi fiskekort, tok med stengene og Tassen, og kjørte en runde for å se oss om. Da vi nærma oss Besseggen var det nesten ikke til å komme frem, det var parkert så mange biler langt ut i veien, av folk som skulle opp til fots. Altså, det finnes flust av parkeringsplasser litt lenger bort i veien, men da må de gå et par km lenger. Trodde virkelig denne gjengen var her nettopp for å gå, men neida, de skal gå kortest mulig bare for å oppdatere sosiale media med hvor «flinke» de har vært. Ligger video på vår snap.

Ro i sjela

Vel vel, etter vi inntok en fantastisk fjellpizza fortsatte vi jakten på napp. Fant mange flotte steder, og prøvde med både sluk og mark. Men ei heller her var det napp å få. Vi spurte noen karer i går om hvor det ville være håp, men fikk til svar at det var det samme over alt, vannstanden er for høy til at fisken biter nå. Etter mange timer ute vendte vi tomhendte tilbake til vogna, vi har da fått frisk luft og flott natur i det minste. Så nå ligger vi passe slitne på sofaen i vogna, både Tassen, Doc og meg.

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top