Shopping etter gammelt!

Endelig fredag! Skriver sikkert det her hver fredag, men det er en forbasket god følelse når fredagskvelden kommer! Nå har i tillegg medisinen begynt å virke for alvor, så eg har hatt mye energi i dag. Det er så gull å faktisk ha overskudd etter jobben, for det er lenge siden sist nå.

Ja dette gikk jo bra..?

Fikk forresten en pakke med munnbind i posten i går, og må bare kjapt reflektere litt over det her. Kan ikke annet enn å hylle helsepersonell for å ha brukt dette daglig i et halvt år nå, for eg sleit med ti min! Det dogga på brillene, og ble fort tungt å puste. Vel vel, får håpe det ikke blir så galt at eg trenger å bruke de, men om du trenger kan du kjøpe de HER.

Posene er slædda så ikke Doc skal bli «gær’n» på meg mens han er på hytta!

Men tilbake til i dag. Da eg kjørte hjem etter jobben måtte eg bare finne noe å bruke all denne energien på, så eg sendte mld til gamlenabo’n. Linda var klar for litt skravling, så vi avtalte å møtes på Jessheim. Det ble en liten runde på senteret. Må være minst et år siden sist eg var der, er egentlig ikke noe ivrig på shopping, men nå trengtes det!

Det var sååå koselig å skravle og shoppe!

Har handla noe, men vi får se på søndag om eg viser det. Etter shopping tok vi en kaffe på Starbucks, vi ble sittende å skravle lenge. Man har så godt av å bare preike litt piss med venner av og til, dette ga meg egentlig bare mer energi! Så eg reiste hjem med godt humør, og akkurat passe energi til å finne frem snacks og lande i sofaen. Må spare litt energi til i morra, for da tenker eg å gjøre noe så spennende som å ta husarbeid!

2 thoughts on “Shopping etter gammelt!

  1. Liker bloggen veldig godt,så nedpå,og mye vittig og lese til tider!Doc aleine på hytta er jo bare fantastisk,reve enka som ble lagt nu på Facebook tidligere i dag,holdt på å le meg ihjel😂😂😂

    1. Så hyggelig da! Vårt mål er å alltid holde det ekte og ærlig, med et snev av tull og tøys. Ja, Doc er altså en artig skrue, han finner på mye rart 😅🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top