Norske Rednecks – det kommer mere!

Mange av dere har fått med dere at vi var på TV i fjor vår, i Norske Rednecks som gikk på MAX. Det slo jo greit an, og det så ut til at folk likte det. Kan si så mye at dere får nok flere glimt av oss, men kan dessverre ikke røpe noen detaljer. Nå mens dere venter kan dere se et gjensyn med sesong 1! Det blir å se tirsdager kl 20.30 på MAX! Har du enda ikke fått med deg denne serien er det på høy tid. 

Norske Rednecks er en folkekjær serie som handler om hvordan vi bygdefolk lever, hvordan vi gjenbruker ting, og ellers generelt hvordan vi har det moro. Folk i serien er jordnære fine folk og lever det livet folk flest skulle ønske de levde. Eg tror de fleste kan på ett eller annet vis kjenne seg igjen i forskjellige øyeblikk fra serien. 

I sesong 1 møtte vi denne herlige gjengen;

Vaino og Gunn Berit med hytte på Finnskogen, et herlig par som trives best utafor 50 sona. Er det noe som må fikses finnes heldigvis dynamitt. 

Jarle og Rita, sprudlende og livlige mennesker med garasjen full av nyttige saker og ting. Med tilgang på en flott skogsplass inviterte dem hele gjengen på storkalas. 

Rype og John, de to alltid smilende kollegaene på Rypes mek. Rype som pynter verkstedet med blomster, og John kunne fikse alt, en skikkelig Petter Smart som dessverre tapte kampen mot kreft. 

Byttingene Thomas og Teipen, med eget band og storforbruk av biler. Alt på hjul skal lekes med. Men musikken deres er jo den beste. 

Doc og Kristian, bestekompisene som alltid lager liv og røre, og har store hjerter. Det er alltid bra liv der disse to karene er, og de har noen fantastiske dype samtaler. 

Ellers får dere i løpet av første sesong hilse på med (Helene Dask), fotografen Jeanette, Lillefrekke, og mange flere bygdinger som trives best i rednecktilværelsen. 

Så husk å stille inn TV på MAX kl 20.30 de kommende tirsdagene, så korter vi ned ventetida 😉

 

 

Bloggen vår

LilleFrekke

LilleFrekke er tidligere nevnt i bloggen 

#lillefrekke #norskerednecks #påtv #bygda #fest 

2 thoughts on “Norske Rednecks – det kommer mere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top