Min siste taco??

En god nyhet, og en halvdårlig. Den gode er at det endelig er fredag, mulig du har fått det med deg, håper i alle fall det. Den dårlige? At formen min bare blir mer og mer rævva. Tror faktisk det er tacoen sin feil. I dag verker det meste, og eg er dautrøtt deluxe, men det fine er at vi bor i et land hvor det ikke koster skjorta å behandle sånt.

Lading pågår! Puten under beina er bare for å døyve smerter i knær og hofter.

Etter jobb skulle eg egentlig handle, men eg kjørte rett hjem i halvsvime og knuste nebbet godt ned i sofaputene. Her trengtes litt hurtiglading, så eg sov en god times tid. Det hjalp, i alle fall på trøttheten ei stund. Gikk over handlelista og påførte litt ekstra før eg starta Forden og svingte mot Kløfta.

Doc hadde planer for middagen, så eg måtte raske med litt ingredienser. Og til middagen i morgen kjøpte eg skalldyr og loff, blir været fint sitter vi oss ut med reker, krabber og makrell. Litt rævva form skal pokker ikke være noe hindring for kos og hyggen. Kanskje det heller er ekstra viktig når formen vår er sånn?

Hjemme rydda vi bort varene sammen, og mens Doc lagde mat rydda eg ut av oppvaskmaskina. Vi utgjør et godt team selv om vi for det meste går i veien for hverandre. Middagen ble indrefilet surra med ost, basilikum, søtpaprika og spekeskinke. Tilbehøret var potetbåter og soppstuing. Er så glad for at Doc liker å lage mat, og ja, eg kan trygt ofre tacoen for slike middager!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top