VIKTIG INFO: GRILLREGLER!

Endelig er våren på plass, siste snøen har falt. Vi er dermed på vei inn i grillsesongen der menn av og til stiller opp til matlaging. Derfor er det viktig å gjenoppfriske din hukommelse om utendørs matlagning. Når en mann frivillig melder seg til å grille, settes en rekke regler i gang å gjelde:

Rutinemessig
(1) Kvinnen kjøper maten.
(2) kvinnen lager salat, forbereder grønnsaker og lager dessert.
(3) Kvinnen forbereder kjøttet, marinerer mv, plasserer det på et fat sammen med de nødvendige kjøkkenredskaper og sauser, og tar det med ut til mannen, som er plassert ved siden av grillen ? med en øl i hånden.
(4) Kvinnen forblir fortsatt utenfor den obligatoriske tre meter sone, hvor en overflod av testosteron og andre mannlige aktiviteter kan finne sted uten innblanding fra kvinnen.

Her kommer den viktige del:
(5) MANNEN plasserer kjøttet på grillen.

Mere rutine:
(6) Kvinnen går inn for å organisere tallerkener og bestikk.
(7) Kvinnen kommer ut for å fortelle mannen, at kjøttet ser lekkert ut. Han takker henne og spør, om hun vil hente en øl mens han vender kjøttet.

Viktig igjen:
(8) MANNEN tar kjøttet av grillen og gir det til kvinnen.

Mere rutine:
(9) Kvinnen forbereder tallerkener, salat, brød, tilbehør, servietter og sauser, og sørger for at det hele kommer på bordet.

(10) Etter spisning sørger kvinnen for å rydde av bordet og vasker opp.

Og viktigst av alt:
(11) Alle roser mannen og takker ham for hans matlagning innsats.

(12) Mannen spør kvinnen om hun nøt hennes “friaften”, og når han ser hennes irriterte reaksjon, konkluderer han at det bare er umulig å glede enkelte kvinner!

 

Til sist vil eg anbefale alle å lese om hvordan få stram mage på grillmat. Link HER og nederst. Der vil dere også finne mange tips til å lage grill selv. Og så kan eg anbefale en rett som alle kvinner klarer å forberede før mannen legger den på grillen. Link HER og nederst.

 

Hva og hvordan griller du? 

 

Bloggen vår

Stram mage på grillmat 

Ikke spis dette om du er på slankeren

 

#grillregler #grill #tilbehør #regler #mann #mat #sommer #diy

2 thoughts on “VIKTIG INFO: GRILLREGLER!

  1. Her er det ei som har skjønt hvordan det gjøres 😉 Kødda 🙂 Håper det blir noe fest og morro med foreninga snart, gikk glipp av de i fjor, men kommer sterkt i år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top