Spesielle og kreative gavetips

Vi har jo ofte festligheter, og feirer det som er å feire. Dette fordi noe av det kjekkeste vi vet om er å samle venner og familie i godt lag, og rett og slett bare ha det moro. Det som ofte skjer da, er at folk kommer med små og store gaver til vertene. Ellers har vi også ting vi har fått i både julegaver og arv, og ting fra snille folk som bare vil oss vel. Nå som det nærmer seg jul er her et knippe ideer og kreative gaver vi har fått.

 

Dette skapet fikk vi sist helg, da vi hadde halloweenfest. Nei vi klarte ikke å vente ei hel uke. Et hyggelig vennepar av oss, Anne Lise og Hans, kom med dette. Han har jaggu laga det selv, og det er ikke noe jalla. Det er skikkelig fint med LEDbelysning og whiskeyglass til. Når man tapper dram kommer det automatisk bare 35 ml, så det er faktisk mulig å blande normale drinker for til og med Doc. Dette barskapet er vi så takknemlige for, at vi kunne ikke ha det i garasjen, det fikk en av hedersplassene i stua.

 

Her har vi ei 3 l whiskeytønne vi fikk til bryllupet fra forloverne både. Tappekrana falt ut en dag her, så nå får det ikke vært noe i den, men da er det godt å ha skapet over her. På denne tønna er det gravert inn navna våre og datoen på bryllupet, den er beint ut dritstilig. Her er det også gravert inn hva den skal inneholde, hvordan det virker samt bivirkninger. Tønna har da selvsagt fått plass like ved barskapet.

 

Ja nå ble det kanskje mye Jack her, men vi liker både logoen, fargen og smaken, så hvorfor ikke pynte med det? Skapet her fikk vi til bryllupet av noen tidligere kolleger av Doc, super gjeng med mange gode ideer. Det fine var at vi hadde et helt likt fra før, så nå står de på hver sin side av TV’n. Jack boksen oppå var noe godteri som dattera til Doc hadde med fra en ferie, fudge karamell med Jack, ble fort tomt.

 

Så til noe ufattelig stilig! Dette Elvis motivet fikk vi ferdig innramma til jul i fjor av mamma og pappa. Det er faktisk ei venninne av mamma som har brodert det, tenk for en tålmodighet da! Det er skikkelig lekkert, og litt spesielt siden Doc er superfan av Elvis, og vi har selvsagt besøkt Graceland.

 

Og selvsagt, etter sist ukes episode av Norske Rednecks, da Doc og Kristian spiste habanero chili, fikk vi en habaneroplante av vår gode venninne Sonja. Vi har ikke turt å smake bare den enda, men Doc finhakka en til restegryta i dag. Veldig godt, og ja man kjenner det river litt.. 

 

Denne vesle gyngestolen her har mange både minner og historie i seg. Bestemor (på mamma si side) hadde plommetre i hagen på hytta, der fikk vi lov å gå på slang når eg var liten. Hatt mye moro med det. Men en dag kom “de voksne” frem til at treet måtte fjernes, ja det hadde vel noen grunner. Så farfar (på pappa sin side så klart ja) var behjelpelig med å lage minner til oss barna, av nettopp dette plommetreet. Han dreide dermed små fine gyngestoler til oss barna, så da har vi jo plommetreet på en måte enda. Slike gaver tar man vare på, de har en helt egen betydning.

 

Sist, men neiggu ikke minst, i allefall ikke i nebbet, Tassen. Nå er ikke han en gave akkurat, men eg ville ha med han, for vi overtok denne nydelige lodotten fra mamma og pappa da pappa ble allergisk. Vi har ikke angra ett sekund på at vi “adopterte” dette fluffy lille lykketrollet! Han flytta til oss i påsken i fjor, ble to år i september, og er blitt et ekte vanedyr, som de fleste mittelspitz er. Vi kan ikke lenger ta på oss dungeribukser før Tassen står klar i gangen og tror vi skal reise noe sted, og han er bra smart og tar alt vi lærer han av triks. Ikke rart det, når han egentlig heter Quality Dude. Det er pelsbarnet vårt.

 

 

 

#gavetips #diy #lagselv #jackdaniels #barskap #whiskey #tønne #skap #elvis #brodere #broderi #chili #habanero #gungestol #farfar #bestemor #plommetre #dreiebenk #mittelspitz #tassen #hund #pelsbarn

4 thoughts on “Spesielle og kreative gavetips

  1. Må virkelig si at den som imponerte meg aller aller mest var gyngestolen. Hel nydelig på sin helt egen måte <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top