Gikk på en smell, vin fra morgen til kveld!

Vi er faktisk nogen lunde ordentlige folk, drikker ikke utenom på fest. Ikke en gang vin eller øl til maten når vi er ute på deit. Men nå som høsten er i anmarsj er det jo plutselig litt bedre med rødvin, det er noe med stemningen ved fyr i peisen og vin i glasset. Så i går etter frokosten spurte Doc om eg ville ha et glass vin, og om vi skulle være naturister etter gammelt. Joda, sitte naken og drikke rødvin, hvorfor ikke?

Kartongen ble spretta rundt kl 10-11, Bonanza holdt i alle fall fortsatt på. Tja nå lyger eg vel litt, vi tok ett glass fredagskvelden også. Vel vel, vinduene var tildekka men ikke vi, bare ikledd ringene vi bytta fremfor presten to år tilbake. Det anbefales alle å sitte pip nøgen og nippe vin, er noe eget ved det. 

Dagen gikk, og kartongen ble stadig lettere, så på kvelden fikk Doc et innfall. Han ville på pøbb, og det er sjelden kost for oss. Foruten et Elvis show med Tony Nilsen, har ikke vi vært på pøbb på rundt to år. Vi kledde på oss og pønta oss litt, og Doc fikk tak i sjåfør som gladelig kjørte oss til Jessheim. 

Først var vi innom Kreti og Pleti, for der var det Jam. Etter noen kopper med kaffe og bayleis og noen kanondyktige artister, rusla vi videre mot haven. Der var det lite folk, og det kan ha noe med den sleipe terasseinngangen å gjøre, for der gikk eg nesten i spagat. Noe shot seinere befant vi oss på Torget, det er der sånne som oss passer inn. Live musikk på brun pøbb er tingen. 

Vi kosa oss og dansa, gikk i skyttel mellom bardisk og dansegulv helt til stengetid. Her begynner det dessverre å demre litt, men eg vet vi møtte en kompis på et matsted, og eg vet eg var sulten, for han har visst mata meg. Ellers våkna eg på sofaen rundt kl 6 i dag, hadde nok ikke turt å utfordre trappa i natt. Så eg rusla søvnig opp i senga og velta meg nedi for noen fler timer med søvn. Når eg våkna litt seinere hadde eg samme følelsen som på bryllupsreisa i Texas, da vi trodde vi hadde hatt nach på hotellet. Altså meget forvirra og sliten. 

I dag skal det slappes av på høyt nivå, og kanskje vi unner oss noe kjøpemat etterhvert. Ha en fortreffelig søndag godtfolk!

#pub #utested #jessheim #jam #dram #musikk #vin #bytur #naken 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top