I dag er det jul!

Nei, eg har ikke tatt feil mnd, vet vi er i november, men likevel. I dag er det minijul for meg. Siden eg har familie på Vestlandet har det blitt til at vi er der annethvert år i jula. I år er det jul på Østlandet, så da blir det førjulstur hjem nå. Vi tok med svigers og reiste mot ville Vestlandet i 13 tida i dag, og vi har allerede hatt flere stopp. 

Nå er det jo 24.november, masse snø langs veiene her, så da kan man jo sette på “Driving home for xmas” og tenke at det er jul. Det gjør i allefall eg, for eg er skikkelig julete! Er bare å nyte tiden og smile, være hyggelig mot alle man møter, så får de også en fin dag. 

Som nevnt er jo svigers med. Etter over tre år sammen med Doc er det vel på tide å vise dem hvor eg kommer fra. Mange ville kanskje tatt skrekken av å ha sine svigerforeldre med i bil i 8 timer, men dette går jo over all forventning. Vi koser oss med frukt og snacks, prater og ler, og spøker med “unga i baksetet”. Svigers kan fint være med flere ganger over fjellet. 

Nå har vi hatt noen få stopp alt, Doc måtte på do i Hønefoss og vi måtte ha påfyll av snacks på Flå. Neste stopp blir Hemsedal så Tassen får skvetta fra seg litt, mulig vi andre også må skvette litt der. Nå er vi da passert Gol, og har bare brukt kvart tank hittil, vi er ved friskt mot. Vi skal jo over fjellet, men det ser ikke så verst ut på trafikkmeldinga fra vegvesenet, men blir det dårlig vær lover eg å blogge om det da. Nå gleder vi oss til minijul på Radøy! God jôl!

 

12 thoughts on “I dag er det jul!

  1. Hehehe stilig bilde av dere 😀👌 ha en fin för jul og kos dere. Klem 😊⚘🌹👄❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top