Følg vår adventskalender, flott hovedpremie!

I morgen er det 1.desember, og da starter Doc og Dask adventskalender! Det vil komme flauser, diy tips, funfacts om Doc og Dask og mye annet. Det lønner seg å kommentere på disse adventsinnleggene frem mot jul, for det vil dukke opp konkurranser innimellom, samt julaften trekkes en hovedvinner blant alle som har kommentert på bloggen og delt disse innleggene. 

 

Hovedpremien på selveste julaften vil være to billetter til sommerens hagefest. Da denne er utsolgt og det ikke er andre muligheter for å få tak i billetter, vil eg råde alle til å kaste seg over kommentarfelt og deleknapp på bloggen fra og med i morgen. 

Hagefesten kan du lese mer om ved å klikke //HER// 

Hilljacks blir spilt på radio i Nashville, der lå de lenge på topp. Steff Nevers spilles også i USA, og han er eneste noeske countryartist som spilles på P10Country. Kirsten Daugaard har spillejobber flere steder i Europa, hun er en populær artist som spiller den rette dansemusikken. Nå har du mulighet til å oppleve dem alle på vår hagefest i sommer!

 

24 thoughts on “Følg vår adventskalender, flott hovedpremie!

 1. Hadde når som helst delt ei god flaske “Jack” med “DOC”
  Makan te likanes kar ska du leite lenge etter👍
  Flott kone har’ au😉

 2. Jeg vil gjerne vinne og dere er utrolig morsomme. Dialekten til DOC er den beste, da vi prater sånn som han sjøl😊😂

 3. Wow.. så utrolig spennemde 😀 Må bare følges 😁⚘. .
  Den dassrullen hehehe.. vet du hva du gjør med den? Det er ruter i den.. Dag for dag. Så… Du tar en rute. Gjør ett hull i mitten. Ta så en liten bit av hjørnet på den. Spar den til sist 😀
  Så tar du langfinger i hullet, ta deg bak og tørk. Bruk Ruta till og dra av fungerer og … Den siste lille biten bruker du nå.
  😀. Du tar den till rens under neglene 😁😁😁😁.. æsjhh grisete men bare litt Morro. Hehehe.. Måtte bare 😁😁😁😁 når jeg så rullen i oppdelt i
  Dag for Dag 😁😁😁😁. Kos dere 😊 Dere er bare for hærlige ❤⚘🌹

 4. Koselig å følge dere 🎅🎄skulle gjerne ha vært på hage festen 😍endelig fått tak i en vogn 😊ha en flott adventstid 😊😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top