Private bilder av Dask på avveie!

Nå har vi hørt enormt mye om disse bildene til Nora Mørk som kom på avveie etter at tlf hennes ble hacket. Man skal respektere folks måte å reagere på, siden følelser er individuelt, likevel synes eg det ble litt i overkant. Om hun ikke ville at de skulle bli spredd, var det litt dumt å stille i så mange TV-intervju og medieoppslag. Dette gjorde jo bare folk mer nysgjerrige, og enda flere så bildene før det ble stansa. Vel, nå er personene som spredte det i alle fall tatt, og problemet er belyst, så noe godt kom jo ut av det.

Eg har selv opplevd å blitt frastjelt en ekstern harddisk under et innbrudd i 2012, denne inneholdt over 6000 bilder fra over ti år tilbake av alt mulig, familie, fester, ferier, og private bilder. Disse private bildene ble spredd blant annet i både Norge, Italia og Chile. (Fikk den gang link til nettsider det lå på i disse land) Min reaksjon? Imponert av at eg var så pass å se på at bildene kom så langt, eg tok det som et kompliment! Enten har dem jævlig lite spenning i livet sitt, eller så synes dem eg så bra nok ut til å bli spredd.

Dette kan skje alle, det skjedde meg lenge før eg var på TV, og lenge før eg ble naturist og godtok min nakne kropp. Det er opp til deg selv hvordan du velger å takle det, men husk en ting, lager du mye oppstyr rundt det får garantert flere se det. Det lureste er nok å bare anmelde det, eller evt overse det om bildene spres i utlandet.

For meg er nakenhet naturlig – til en viss grad.

 

5 thoughts on “Private bilder av Dask på avveie!

  1. Bra skrevet, du har godt poeng der har man vert uheldig å få bilder på av veie så ja det beste er å ikke gå ut med det for da masse mer åpp merksomhet. Jeg skjøl har tenkt hva skjer om mine bilder havner på av veie, og det er tanker jeg har hatt etter det siste som har vert av sånt

  2. Helene ☺ Du har en konge bra blogg ☺ Det du skriver om er et utrolig viktig tema.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top