Vis litt hensyn på flyet da!

I går tok vi en aldri så liten tur til Gran Canaria, også kjent som syden. Vi er godt forberedt med nøye planlagte kofferter og uttørka lever for anledningen. Satte oss på Gardermoen men pils og vin i går morres, og med friskt mot. 

Alt på flyplassen merker vi at ikke alle skjønner dem ikke er aleine. En mann like ved oss letter elegant på ei skinke og slipper en brøler som høres ut som en gammel Harley, nonsjalant ovenfor de mange fremmede rundt. Vel vel, han gikk ikke til samme gate som oss heldigvis. 

Vel inne på flyet, etter venting på alle som skulle ommøblere både kofferter og bagasjehyller, fant vi setene våre – like ved en småbarnsfamilie. Oh joy! Joda de fleste av denne arten er meget oppegående og greie mennesker, eneste problemet er at dem tar med bitte små utålmodige barn på en 5-6 timers flyreise. Da lurer eg, vil disse barna bevare noen minner fra en ferie i ett årsalderen? 

Her starta skrikinga alt før vi forlot gate’n, og holdt det gående under hele turen mot rullebana, inkludert i avising. Spennende, skulle turen bli omfavna av koselig hylskriking av ferielystne småbarn? Nei. Vi fikk utlevert headset og kjøpte koder til film på små skjermer fremfor oss, så da ble det med ett bedre underholdning. 

Doc var ivrig på disse stakkars flyvertinnene, så etter 6 Jack hver ble det sprettkork på oss. Vi gossa oss med country musikk gjennom headset kobla til disse skjermene, og litt sprudlegøy i glassene. Det handler om å være løsningsorienterte, for nå er det ferie, da skal livet nytes. 

Omsider sovna barnet ved siden av, og når hun våkna var hun i et strålende humør, nesten litt søt til og med! Når dette kommer fra tante halvfull grusom, da er det jaggu trivelig! Nå er det syden, sommer og naturiststrand som gjelder, vi er på ferie!

Etter 6 Jack og to flasker champis landa vi omsider..

#ferie #syden #grancanaria #puertorico # fly #flight #barn #småbarn #småbarnsfamilie #tv #påtv

10 thoughts on “Vis litt hensyn på flyet da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top