Endelig egen bil igjen!

I dag morges ringte Doc inn til verkstedet og fikk til svar at bilen skulle bli ferdig i ettermiddag. Da var det bare å stå opp og pakke i leiebilen, klemmerunde tok vi i går siden de fleste er på jobb i dag. Muttern var hjemme og fikk sine klemmer av oss i dag da, og vi fikk med ribbefett og smultringer.

Turen gikk til Aurland bil og maskin AS, i håp om at vi nå kunne få tilbake en kjørbar Patriot. Det gikk ikke lange tida før Patrioten kom rullende ut til oss, med ny bærearm. I tillegg hadde dem oppdaga en oljelekkasje, som dem nå har tetta for oss. Snakk om service!

Når alt var greit og vi fikk returnert leiebil i Flåm, var alt klart for fjellovergang. Vi begynner å bli sultne, men vil over fjellet før vi stopper. Haabakken ble vurdert, men vi vet det er god burger i Hemsedal også. Nå er vi oppå fjellet, da er det jo ikke så langt over til Hemsedal. Bank i bordet for at alt går bra resten av veien! 

 

Vi sto i Lærdalstunnelen fredag 29.des med bare en tanke i hode, “faen”, da vi ringte NAF. I denne sammenheng vil vi rette en takk til Vangsgutadn i Lærdal, Aurland bil og maskin AS, og Flåm Marina & Appartments AS Flåm billeie for at de klarte å redde denne ferien for oss!

 

12 thoughts on “Endelig egen bil igjen!

  1. Såå godt og vite at dem fant oljefeiljen å så dåkk ikke fikk mere trøbbel å at dem fiksa bila ått dåkk.. kjør pent å Vell heimatt tell borg.
    Bamseklemm

  2. Så kjekt at bila dåkkers e fiksa. Takk for artig kveld i Bergen Bl annet Jack’s og Frode. Hilsen Trønder’n i Bergen bosatt i Engerdal. 😉🤣🍺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top