Mat

Fredagspils? Slår meg løs uten!

I dag var eg på jobb igjen, og det gikk jo helt greit ei stund, men kjenner eg blir fort sliten og vondten kommer sigende. Fikk i alle fall lagt en slagplan med sjefen for hvordan eg jobber fremover med denne crohns’n, så det ser bra ut. Det beste med jobben i dag var likevel å komme hjem til min kjære – sofaen. Ja og Doc og bikkja da. 

Svigers var innom med en blomst og vafler i sta, det var jo koselig. Dem hadde kjøpt en elefantfot som god bedringsgave. Tror dem har sett hvor dårlig eg er å behandle planter, siden dem har kjøpt en så lettstelt plante til meg. Veldig hyggelig uansett, og vaflene var gode med svigermors rørte syltetøy. Og jaggu ble det en 50 lapp på nabolaget, fredagen er bortimot komplett!

Nå ligger eg flat på sofaen, med Ullared på TV, og drøfter litt for meg selv hvorvidt eg skal gi blanke i dietten eller ikke. Fått i meg litt pålegg, halvanne vaffel, og tre gafler havregrøt i dag, så forsiktig og likevel magevondt og sliten. Hva er da verst? Litt magevondt og dautrøtt, eller mer energi og mer magevondt? Dilemma deluxe! Akkurat nå velger eg livskvalitet, nå skal vi meske oss med First Price vårruller og et (ja bare ett, tør ikke mer) bittelite glass hvitvin (hvit er ikke så gale faktisk)! 

God helg og skål fra Doc&Dask!

 

Så var det det å reise seg for å ta bilde til bloggen da, her er den artige elefantfoten. Kortet er bilde av utsikta fra hytta på Goppollen. 

Category: Mat

14 thoughts on “Fredagspils? Slår meg løs uten!

  1. God helg og fortsatt god bedring🥂jeg koser meg med rødt i glasset🍷og ser på tv😀mannen i huset jobber og jr er på quiz med en kompis👍nyt glasset ditt med vin.

  2. Trodde først at svigers hadde vært på elefant jakt. Fint med oppklarende bilde. God helg og skål til dere som kan det

  3. Prøv deg ut med mat. Og håper ting blir bedre med tiden . Jeg selv har crohns så vet akkurat hvordan hverdagen er .
    Sykdommen fører med seg mye plager , men det er viktig å ta vare på de fine dagene man har.
    Ett glass hvitvin gjør ikke så mye skade . Så kos deg masse med det. Ha en fin kveld .

  4. Katrine: Har prøvd ut mye forskjellig mat, og vet at hvitvin går i små mengder 😉 Akkurat nå er alt vond egentlig, da er det bare å ligge på sofaen med en halvdårlig film, koser meg med det 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top