Fredagspils? Slår meg løs uten!

I dag var eg på jobb igjen, og det gikk jo helt greit ei stund, men kjenner eg blir fort sliten og vondten kommer sigende. Fikk i alle fall lagt en slagplan med sjefen for hvordan eg jobber fremover med denne crohns’n, så det ser bra ut. Det beste med jobben i dag var likevel å komme hjem til min kjære – sofaen. Ja og Doc og bikkja da. 

Svigers var innom med en blomst og vafler i sta, det var jo koselig. Dem hadde kjøpt en elefantfot som god bedringsgave. Tror dem har sett hvor dårlig eg er å behandle planter, siden dem har kjøpt en så lettstelt plante til meg. Veldig hyggelig uansett, og vaflene var gode med svigermors rørte syltetøy. Og jaggu ble det en 50 lapp på nabolaget, fredagen er bortimot komplett!

Nå ligger eg flat på sofaen, med Ullared på TV, og drøfter litt for meg selv hvorvidt eg skal gi blanke i dietten eller ikke. Fått i meg litt pålegg, halvanne vaffel, og tre gafler havregrøt i dag, så forsiktig og likevel magevondt og sliten. Hva er da verst? Litt magevondt og dautrøtt, eller mer energi og mer magevondt? Dilemma deluxe! Akkurat nå velger eg livskvalitet, nå skal vi meske oss med First Price vårruller og et (ja bare ett, tør ikke mer) bittelite glass hvitvin (hvit er ikke så gale faktisk)! 

God helg og skål fra Doc&Dask!

 

Så var det det å reise seg for å ta bilde til bloggen da, her er den artige elefantfoten. Kortet er bilde av utsikta fra hytta på Goppollen. 

14 kommentarer

Siste innlegg