Mat

Vårens nyheter! Snackstest!

Som mange nå har fått med seg har vi fått en ny sponsor på bloggen. Nå kan vi endelig røpe hvem det er, selveste Maarud Potetgull! Vi la ut et innlegg for en stund siden som handler om abstinenser, at eg er avhengig av potetgull, og etter det skreiv Maarud på mail til oss at dem sponser oss i mot at vi skriver anmeldelse om nyhetene deres.

Selvsagt ble vi glade for sponsor, og særdeles glade for Maarud, for undertegnede lever mer eller mindre på det. Hvorfor vi ikke spiser noen av de andre merkene? Joda, det hender vi skeier ut med noen andre, men faller liksom alltid tilbake på den sikre kjente som vi vet vi liker, Maarud. Det er virkelig potetGULL.

Mine abstinenser kan du lese om her

I går fikk vi da altså vår første pakke fra sponsor, en svær kartong med tosifret antall chipsposer. Vi fikk fort vann på tann, og sikkelet rant nesten. Lykkerusen steg da blikket mitt møtte alt potetgullet som lå der. Det bare venta på å bli spist. Så fort middagen var overstått bestemte vi oss for å åpne fem stk og teste ut hvordan vi likte de, med blokk og penn klare for å avgi dommen. Testpanelet bestod av Doc og Dask, noe som kanskje ikke er så lurt da alt som knaser og er krydra stort sett faller i smak. Det ble bare høye terningkast.

____________________________

LINSECHIPS – CREME FRAICHE & RAMSLØK

Lukt: Dytter du nesa ned i posen vil du kjenne litt Ramsløk, ikke noe sterk eller sur lukt

Smak: Ramsløken gjør seg bemerka på en mild fin måte, men det kunne vært litt mer smak på chipsen, lite smak trekker ned

Konsistens: Litt tykkere enn vanlig chips, men til gjengjeld setter den seg ikke fast i tannkjøttet. Like porøs som lårhalsen til Doc (ja det er en bra ting)

Størrelse: Passe størrelse på posen, helt grei til to personer. Flakene er bite-size

Når passer den? Kan tenke meg at denne passer like godt til en god biff, som i kinosalen. Denne smakskombinasjonen har mange bruksområder.

Terningkast: 4

____________________________

LINSECHIPS – FYLDIG PAPRIKA & URTER

Lukt: Man kan kjenne urtene på lukten, en fristende odør når man åpner posen

Smak: Krydderet ligger i bølgene, noe som gir mye smak. Denne kan muligens bli litt småsterk for noen, vi syntes den var toppers.

Konsistens: Samme som den over, ganske bra

Størrelse: Samme som den over

Når passer den? Denne kan faktisk mette litt, så den kan være grei å ha i bilen på langtur, eller på fjelltur i påsken, bare husk å ha med drikke også.

Terningkast: 5

____________________________

OLIVIO – GRILLET PAPRIKA & NYKVERNET PEPPER

Lukt: Denne lukter egentlig litt som forventet, en svak duft av grillkrydder.

Smak: En rund sødme av paprika, og fylde av pepper. Denne er så god at du kan ta ett flak av gangen og virkelig tygge til smaken blir borte.

Konsistens: Tynne fine flak, skikkelig sprø, knaser fint når du tygger

Størrelse: Posen er alt for liten! Kjøp gjerne to med en gang, for denne gikk fort unna.

Når passer den? Denne passer til det meste. Besøk, fest, tur, attåt burger og grillmat, til en god vin, mulighetene er mange.

Terningkast: 6

____________________________

OLIVIO – HAVSALT

Lukt: Lukter litt som Lays salt chips, og det er en positiv ting, for den er beste chipsen når vi er i utlandet og ikke får Maarud.

Smak: Endelig en chips med nok salt! Dette er definitivt testens vinner! Denne var jaggu god

Konsistens: Tynne fine flak, og her kjenner du salt og olivenolje sive ut av chipsen om du faktisk sutter på chipsen. Feels like Italy!

Størrelse: Denne posen er også altfor liten, kjøp to med en gang!

Når passer den? En godt saltet chips er beste medisin mot kvalme. Om det er morrakvalme eller fyllesyke, denne kurerer det, blir nok søndagschipsen her i sommer.

Terningkast: 6
____________________________

OSTEPOP XL

Lukt: Promp! Svette tær! huff, denne lukter akkurat som den skal lukte

Smak: Cheddar, enkelt og greit. Veldig god. Står på posen “NB! Fare for at hele posen slukes.” Det er helt korrekt, Doc slukte nesten hele aleine.

Konsistens: Setter seg i tenner, på fingre, på buksa, over alt. Men dog så godt da!

Størrelse: Disse var svære, så store at du rekker kjeften før du mister de. Trenger ikke ta ei håndfull, holder med to om gangen. Passe stor pose.

Når passer den? Ikke ta frem denne på date, lukt og grising… Hjemme med en god film, eller gærne rednecks på TV, gjerne til øl.

Terningkast: 6

_________________________

Category: Mat

14 thoughts on “Vårens nyheter! Snackstest!

  1. Så utrolig gøy at dere har fått sponsor 🙂
    Maarud potetgull er farlig godt!
    Jeg liker veldig godt paprika potetgull jeg da.
    Å, for meg er Olivio det beste salte potetgullet !

  2. Terje Skjæveland.: Den i serien? Vi har aldri vært der, og i følge grunneier er det ikke noe campingplass annet enn det som ble filma i fjor 😉

  3. Terje Skjæveland.: Doc&Dask har ikke noe, Forente Rednecks har noen treff i Sumpen. Vet ikke om noen eksisterende fast campingplass dessverre.. Vi reiser stort sett rundt der det passer oss 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top