Mat

Vi har slakta Villsvin i dag!

Vi var så heldige å bli invitert til Fluberg for å være med på å slakte villsvin i helga, hos en vaskeekte redneck. Terje driver gård med villsvin og har eget slakteri, så her har vi da altså samla oss en liten gjeng i dag. Dette har vi gruglede oss til, for vi har jo sett noen videosnutter av hvor mye skade disse dyra kan gjøre. 

Da vi kom opp her i dag, lå det fire skutte svin klar, den ene hadde fortsatt rykninger selv om den var stein dau. Alt var klart for slakt. Terje tok selv første dyret, fikk det opp på bokk og skar løst innvoller. Når det var løst var det bare å grave det ut, og så begynne på neste. Marius fikk jobben med å kaste innvollene, glad og fornøyd gjorde han den jobben. 

Når alle svina var tømt, skulle de flås. Alle fikk være med å bidra, noen med kniv og noen som holdehjelp. Dette tror eg Rypen likte, han flådde som aldri før, så sånn ut da. Skinnet har Doc og eg fått for å ha i saloon vår, og de ferdigflådde svina henger nå i slakteriet klare for å deles opp. 

Vi fikk også hilse på de gjenlevende villsvina, en artig gjeng forresten. Råna var vel litt i største laget, i alle fall i følge Doc. Han var litt skeptisk. Når Terje gikk inn til svina ble eg og skeptisk, tok et kjapt bilde før eg og stakk ut derfra. Ellers har vi fått servert skikkelig viltgryte med elg og villsvin, også kalla elgsvingryte. Nå sitter vi bare og juger og løser verdensproblemer, og har det egentlig bare trivelig. En fin lørdag ønskes dere alle!

Bilder og video fra dagen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category: Mat

4 thoughts on “Vi har slakta Villsvin i dag!

  1. Flott å se videoen 😊Dyra har det bra på Fluberg😊👍Kos dere videre🍖🍺😘👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top