Mat

Hoppa over middagen!

I går testa vi vårnyhetene for Maarud AS, da åpna vi og smakte på fem typer potetgull. Vi spiste nesten opp det meste, men det var jo litt igjen i noen poser. Testen gikk bra den, og chipsen var god. Du kan jo selv se resultatet //HER//

I dag skulle Doc hjelpe en kompis etter jobb, og eg visste jo at eg kom til å dytte nedpå gull i dag og, så da gadd eg ikke kokkelere og lage noe flott svær middag. Det ble altså nudler på meg, og Tassen fikk så klart smake litt før vi rusla på tissetur. Turen gikk fort, Tassen snudde lenge før han pleier å snu. Om det var fordi han visste om chipsen inne, eller det at han frøs sånn at han måtte stå på tre bein å drite som gjorde turen kort, er ikke godt å vite. 

Da vi kom inn igjen rydda eg kjøkkenet kjapt, sånn at vi kunne trøkke oss ned i sofaen med noen knitrende poser. Siden har vi blitt her. Eg er så proppa på potetgull nå at mat ikke er alternativ, så når Doc kom hjem i sta måtte han bare ta noen rundstykker. Han liker jo brødmat, og med ostepop til dessert var han fornøyd. I morgen er det forresten helg, og TV 2 kan melde om en fortsettende kulde, og delvis overskya. Så da får vi se hva helga bringer, kanskje en bedre middag?

 

Har du hoppa over middagen før? Det er effektiv slanking om du gjør det gjentatte ganger.

Category: Mat

7 thoughts on “Hoppa over middagen!

  1. Herlig.:-)) skulle gjerne hoppet over middagen til fordel for en chips pose inni mellom… Mennne Hmmh.:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top