Mat

Misforsto oppskrifta skikkelig…

Noe ugrei mage fortsatt, men eg nekta å dra hjem fra jobb i frykt for å bikke helt over. Sjefen slipper sykefravær i gruppa, og det er bedre at eg gjør litt enn ingen ting. Så lenge smertene ikke er de verste og eg faktisk tar litt pauser, så funker det faktisk bedre å jobbe enn å være hjemme. Og dasser har vi i fleng her, null stress!

Det ser ikke så veldig feil ut her kanskje…

Etter jobb var det min tur til å lage middag, og noe som alltid er bankers for mygla mage er kylling og ris. Problemet er bare at Doc ikke er begeistra for kyllingfilet, så her måtte det kamufleres. Nå fikk eg tilfeldigvis et middagstips på snap i går, hun hadde laga gratinert kylling med litt dilldall i. Dette skulle eg prøve i dag, og det eg brukte var:

400 g strimla kylling

1/2 brokkoli

1 stk vårløk

1/2 søtpaprika

2 pk Toro Bretagne kyllingsaus

1 pose boil in bag Jasminris

1 pose revet cheddarost

Salt og pepper etter behov

Klar for montering!

Freste først kylling og grønt hver for seg, mens eg sjonglerte to kjeler med ris og saus, altså mer enn eg burde, men det gikk utrolig nok greit. Så var det bare å fordele det i en form. Ris først, så kylling og grønt før eg dynka dette i sausen, og toppa med masse ost. Dette sto i ovnen i 25 min ca på 200 grader.

Det eg ikke skjønte før det var for seint var at eg hadde virkelig misforstått denne oppskrifta. Risen skulle ikke i bunn på formen, men under det andre på tallerken. Vel vel, nå gikk risen i formen, og godt ble det, så vi kan absolutt anbefale å gjøre samme feil som oss!

4 thoughts on “Misforsto oppskrifta skikkelig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top