Alkoholiserte egoister!

For en deilig lørdag, klokka viser bare 4000 skritt. Har stort sett lagt på sofaen i dag, foruten å vaske disse HER samt litt lek i snøen med Tassen. Helt perfekt når man først må være hjemme! Så mens Doc har rydda garasjen, har eg titta på avisene på nettet. Det som står der kan få enhver til å måpe.

Nå er det full lockdown i 10 kommuner på grunn av et mutert virus i full spredning, blant de som har stengt er Vinmonopolet. Ja, nei, hva skjer da? Bare på en dag har ett nytt ord oppstått, og ett ord har fått ny betydning. Polflyktninger er de som er så desperat etter brennevin at de flykter i horder mot nabokommunene for å tømme hyllene der i stedet. Og polfarer har nå blitt de jobber seg sakte men sikkert frem i køene.

Den følelsen når man har mer enn nok stående fordi man er føre var!

Man skal være bra desperat om man ser en polferd som en strengt nødvendig reise, og det er nettopp disse menneskene som kanskje hadde hatt godt av litt mindre brennevin. Det som kan skje nå er jo dominoeffekten, og plutselig får man ikke tak i annet enn dårlig heimkok. Og i verste fall øker smitten i alle nabokommunene til de 10 kommunene i lockdown.

Pandemien er ikke dagsfersk, den har vi hatt i snart et år nå. Og er det en ting vi har lært av denne perioden må det være nettopp det, at vi vet aldri hva som stenger og når. Vi har lært å være litt føre var, så av visse husholdningsprodukter har man selvsagt litt ekstra stående. Vi har både flasker og kartonger på lur, dessuten drikker vi så lite nå at vi trenger ikke stå i lange køer med desperate oslobeboere på Kløfta. For desperat er man uten tvil når man trosser både sunn fornuft og lokale reiseråd for å skaffe alkohol.

Koser meg med god samvittighet, for eg har ikke trossa noe smittevern for denne!

Når det er sagt, HOLD DERE HJEMME så resten av Norge slipper permitteringer og smitte også! Det er øl og cider på matbutikken, og polet har hjemlevering, så det finnes absolutt ingen god grunn til å gjøre seg selv til egoist.

One thought on “Alkoholiserte egoister!

  1. Er så enig , så enig.. Ja de som må dra til andre kommuner for å gå på Polet, de må ha et problem..eller to..og desperate
    må de være, spesielt i disse tider når vi blir oppforda til å holde oss hjemme.
    På lille julaften, på det vesle kjøpesenteret i kommuna jeg bor i, var det kø på sikkert 12 m bortover gangen..alle sto m munnbind, så ble jo ganske anonyme, så sånn sett er det jo ok å stå i polkø i nabokommuna da. Ingen som veit hvor du kommer fra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top