Kan jo ikke svikte!

Eg hadde faktisk tenkt å droppe bloggen i dag, fordi eg er litt lei av å fortelle dere hvor lite som skjer her. Men så har eg fått flere mld fra lesere i det siste, om at denne bloggen er ett av høydepunktene i denne kjedelige tida, og at det faktisk er hyggelig å se hva vi driver med her. Det er selvsagt stas å høre at man gjør noe positivt for andre, og hvis dette er til nytte kan vi jo ikke ta pause fra bloggen.

I mangel på bilder fra dagen får dere en reprise av sist trefelling.

Som vanlig har eg gjort fint lite i dag, mens Doc var møkk lei av både meg og sofaen, så han stakk ut for å felle noen trær. Egentlig er jo det litt vinn-vinn på flere måter, for vi går mer eller mindre på hverandre hele tida her. Mens gubben bare brummer spyr dragen flammer, ikke bra. Da er det nydelig med aleinetid.

Må ærlig si eg har vært ørlitegranne bekymra for gutten, for man hører ofte om folk som skader seg under trefelling. Da eg ikke fikk svar på mld måtte eg overbevise meg selv om at han var veldig opptatt, og ikke lå under en stokk. Og for å ikke tenke mer på dette tok eg en tur med Tassen, og tok en time med hjemmetrening.

Ikke så kaldt i dag da, passe temp for Tassen til litt lek i snøen etter tur!

Joda, du leste riktig; hjemmetrening. Det har seg sånn at eg har fått et program av fysioterapeuten, og det må eg gjennom tre ganger i uka. Satte på Melodi Grand Prix i NRK nett TV, fant frem stol, dette strikket HER og en tørkerull, og satte i gang. Tørkerullen var til å klemme sammen mellom anklene mens eg løfta beina. Nå er jo dette et program lagd for min ødelagte lårmuskel, så det har lite hensikt å dele dette med allmenheten.

Men eg må ærlig få sagt at noen av årets bidrag i MGP kan med godviljen se ut som en svak parodi på 80 tallets MGP. Hittil beste i år er uten tvil Raylee, TIX og Jørn.

Ellers er våre siste ord for kvelden at det er helt ok at polet i Oslo og omegn åpner Vinmonopolet igjen, må være mye bedre det enn å spre smitten utover alle nabokommunene. For det er jo helt tydelig at folk ikke klarer å overleve ei helg uten polvarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top