DIY: Redneck Gardiner!

Gamle campingvogner har ofte skikkelig stygge gardiner, altså de er sjeldent fine. Men når man har brukt ei symaskin like mange ganger som man har hatt veske på armen – altså aldri – er det ikke bare bare å fikse nye. Nå har eg faktisk funnet en steike enkel løsning som alle kan klare, det er så enkelt at det er gjort på et kvarter. 

Nå var eg ekstra heldig i tillegg, etter å ha arva gardiner av både foreldre, svigerforeldre, naboer og venner har vi skifta ut gardiner like ofte som dem som kjøper nye hver sesong. Forskjellen er vel bare at vi har tatt vare på alt det gamle etterhvert, og kan da bare sy de litt om. Gjenbruk er både gratis og bra for miljøet. 

Nå har eg gjort det så enkelt at eg har filma det, så slipper eg skrive så mye. Bare snurr film og se hvor såre enkelt det er!

zL1iOFo-254

 

 

 

14 thoughts on “DIY: Redneck Gardiner!

  1. Fantastisk dask..skal dere lakkere denne vogna å? Må DOC selge bilen din i år ogsåfor å komme seg på fest😂😂🤣

  2. Gudd løkk 😉 knalltøffe var/er de, og så smart måte å løse det på da.. Jeg hadde nok endt opp med strikk, eller spiral som det heter. Blir moro å se det ferdig :-))

  3. Hrr&frufryd: Haha, male vogna? Blir i så fall motivfoliert, det vi hadde på sist vogn 😉 Nei nå får han ikke selge mer, nå måtte han begynne å jobbe selv :p haha

  4. Steikefine gardiner❤️🐾🐄Husk å beregn ekstra til å brette kantene😊Du er jo flink til det meste så detta får du til👍Inspeksjon av vogn til helga😘👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top