HEFTIG OG BEGEISTRET!

I dag har vi hatt besøk av en kar med leketøy for ekte mannfolk (og kvinnfolk da). Vi starta forrige uke på forberedelsene til hagefesten, Doc og Smeen fikk ned et tre. Mer om det //HER//. Så i dag kom altså Rune Tre Feller for å hjelpe oss med stubbe og kvist, for han har en del heftig utstyr som gjør jobben mye lettere. Disse maskinene er jo på størrelse med en gammel Jeep, så det er jo helt klart at vi blir imponerte. Det er virkelig ikke mye som stopper disse maskinene, de eter seg gjennom alt!

Rune Tre Feller er effektiv, har grei pris, og i tillegg er en hyggelig kar. Vi kan absolutt anbefale han videre, så om du har noen plagsomme stubber stående, eller kvist liggende, kan du kontakte han på Facebook, eller ringe nr på bilde over her. Det fine med å ta kvisten sånn, er at vi tørker sponet og dynker det i Jack Daniels, så har vi ypperlig spon til røykeren vår. 

Full video av dette kommer på bloggen i morgen, så om du vil se de mest ødeleggende maskinene som har vært på tunet vårt, må du følge med!

Ellers har Smeen vært innom også i dag, han kommer og går litt som det passer han. Men nå var han jo på en måte shopping da, for han har fått en stubbe til å ha ambolten på når han smir. Han var godt fornøyd da. 

4 thoughts on “HEFTIG OG BEGEISTRET!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top