BRYLLUPSFESTEN

Første del av bryllupet, om vielsen, ble delt tidligere i dag, det kan du lese HER.

BRYLLUPSFESTEN

Etter utmarsj kom presten ut med trekkspill, og vi måtte pent ta brudevalsen med en gang, der var det regelrett ingen bønn! Det var forresten det trekkspillet han brukte til salmene også, selv om trekkspill regnes som djevelens musikk, som presten selv kalla det.

Brudebilen var Johnny sin nyinnkjøpte for anledningen, Opel Blitz med høyballer og diverse bakpå, der bak måtte vi sitte hele veien til Jim Stirling hvor bildene skulle tas. Monica som tok bildene var helt fantastisk, hun hadde mange artige ideer til poseringer, og vi gjorde som vi fikk beskjed om. Så bar ferden til Lund skole hvor middagen var. Der hadde kokkene Gard og Frode stått og grilla i mange timer, for maten var pulled pork (ja ordentlig fra grunnen) med fløtepoteter og grønnsaker. Og ikke minst, deres hjemmelagde Jack Daniels BBQ saus for anledningen. Lene serverte vin til gjengen. Politi, tryllekunstner og klovn, Vidar, var visevert. Med den kombinasjonen av yrker kan du selv tenke hvordan det var! 

Med middagen fortært kunne vi rusle over veien og inn i garasjen hvor festen var, og her var flere av kaffegjestene alt klare. Camilla sto i baren og miksa dram til folket. Nei dem måtte ikke kjøpe, vi ville bare ha kontroll på spriten for å unngå flatfyll, for det er fullt mulig å blande redneck og classy. Spriten holdt det jo på å gå rett vest med, eller var det rett øst? To dager før bryllupet ble smugleren tatt i tollen, men han klarte til slutt å levere alle bestillingene. 

Kaka hadde Laila laga, og den var enestående. Hun hadde fått med så mange detaljer. At vi likte å fiske, at eg hadde satt fast gamle Forden i gjørma, bootsa våre, bålplassen, camo, Jack Daniels, nei det går egentlig ikke an å beskrive. Og fyllet var jo bayleiskakebunn og bayleiskrem, kan det bli bedre?

Selve festen var strålende. Vidar gikk rundt og trylla for gjestene, noe som virkelig falt i smak. Musikken var karaoke slik at de som ville velge sang måtte synge selv, Camilla passa på at folk fikk passe dram, eg tror eg rakk å prate med alle, og Doc var til og med romantisk. Festen pågikk til vi tok hovedsikringen i 5 tida på natta, det bør være et greit tidspunkt i bryllup. 

Og bryllupsreisa? Det var en tre ukers roadtrip i sørstatene, det trenger nok eget innlegg tenker eg 😉

10 thoughts on “BRYLLUPSFESTEN

  1. Det var en flott fest, og det mest artige oppdraget jeg har hatt bak en bar noen gang 😃
    Tenk at det er gått 3 år allerede?
    Gratulerer så mye med bryllupsdagen 🥂

  2. Flotte bilder av kvelden deres 🙂 Og for en kake. Utrolig stilig, smakte den bare halvparten så bra som utseendet så må det være drømmekaka :-)) Fortsatt tillykke med dagen 🙂

  3. Finner ikke ord for brudekjolen din, den er utrolig vakker og flott, du kler den så fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top