PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR!

Soooool!!!!!

I dag har vi ikke tenkt å gjøre noen ting, vi har bestemt oss for å slappe helt av. Da passer det med et innlegg hvor vi svarer på noen av spørsmålene vi får. Vi får jo mye rare og morsomme spørsmål av folk som har fulgt oss på TV og på bloggen, og det meste er bare hyggelig. Noe av det tåler kanskje ikke dagslys, mens noe er helt dagligdags. Her har eg samla noen av spørsmålene, og prøvd å svare etter beste evne. 

Hvor kjøper dere westernklærne deres?

Vi handler der det dukker opp egentlig, mye finner vi på nettet. EBay blir jo flittig brukt selvsagt, og Sheplers brukes en del, det er billigste stedet å handle merkevare på. Ellers der det er tilbud. Om du liker å prøve klærne først kan du jo oppsøke CountryWear, dem har utrolig mye fint. Der har vi selv handla en god del.

Hvordan innreder en redneck huset sitt?

Det er så forskjellig, for vi er vel nesten like forskjellige som alle andre. Men i vårt hus finner du stort sett gjenbruk, noe er fått/arva, noe er kjøpt brukt, noe er bygd om. Vi har en del antikk også, av to grunner, det både ser bedre ut enn dagens stil og det er mye mer solid. Eneste som er kjøpt nytt her må vel være TV og kjøkken. Gamle kjøkkenet var fra 1949, så vi kunne unne oss nytt da. 

Hva har dere i hagen?

Der er det mye rart der. Tror vi nå har 7 griller, de fleste hjemmelaga, pluss en potetbaker og bålplass. Er viktig å kunne lage mye mat ute, Doc elsker å lage mat, eg elsker å spise mat. Så har vi saloon som vi bygde sammen i fjor, der står en vedkomfyr og noen gamle pubmøbler. Ellers er det en hekk, noen hagemøbler, garasje, bilene våre, og campingvogna. Bikkja står ofte ute i hagen også. 

Hvor er bunaden til Dask fra?

Det er mørkeblå Nordhordlandsbunad, også kalla vinterdrakt i Nordhordland. Denne fikk eg av mine foreldre til konfirmasjonen, og kommer til å følge meg resten av livet. 

Hva er deres morsomste minne fra innspillingen av Rednecks?

Det har vært så mye morsomt at det blir vanskelig å velge, men eg tenker de fleste høydepunktene for oss må ha vært i sesong en og to. 

Hva er det kleineste dere har opplevd?

Det er så mye rart! Men det å se seg selv på TV til å begynne med, var skikkelig flaut. Når man ikke visste hva som kom fordi man ikke alltid huska innspillingene, og så plutselig se seg selv full på skjermen. Man må nok tåle en god del for å være med på noe sånt. 

Hvordan var det å møte Hugsten og Jon Arild fra Wunderland?

Det var artig det. Dem besøkte oss på camping, og så fikk vi bli med og cruise med de. Skikkelig trivelige typer, ja alle som var med var trivelige. Doc fikk til og med Raggen går caps av dem. Håper å få bli med igjen, for det var moro. 

Hvor kjøpte dere brudekjole og dress?

Kjolen min er skreddersydd av Camoformal i USA og bootsa er Corral kjøpt på Sheplers. Dressen til Doc er fra CountryWear, vesten er fra samme sted som kjolen, og bootsa har han hatt i mange år. 

Skulle det være noe dere lurer på er det bare å spørre. Om dere ikke vil spørre offentlig kan dere sende mld på vår Facebook-side Doc og Dask

10 thoughts on “PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR!

  1. Er så glad for at andre etasjen her hvert øyeblikk er ferdig :-)) Med det så har jeg noenlunde fått delt opp i alt som er arvet, som i grunn er det meste. Kjente til det svaret ditt :-)) Resten var fine de og 😉 Håper dere har en finfin kveld i solnedgang :-))

  2. Jernbanefrua..: Er mye fint å få på bruktmarkede vettu, og når det er arv er det litt ekstra stas 😉 En fin kveld til dere også 😉

  3. Hvorfor sier du at DOC og Kristian er venner? Det er jo videne kjent alt det bråket som har vært.. Litt ærlighet hadde vært greit.

  4. Lianne: Fordi det er faktisk ikke noe uoppgjort mellom Kristian og Doc! Hvor du får de ryktene fra lurer vi fælt på, for vi vet ikke om noe uvennskap der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top