DOC OG DASK BYTTER BEITE

Nå har vi to vært med i tre sesonger av Norske Rednecks, og det har vært en opplevelsesrik reise med fart og moro. Det vil si, vi har levd livet som vi alltid har gjort, men i tillegg fått mange nye venner og bekjente, og besøkt flere nye steder. Innspillingene, altså alt det rare vi har gjort, har for oss vært mye mer moro enn selve TV serien. 

Nå har det seg sånn at det faktisk forsvinner en god del av fritida vår sommerhalvåret, og vi blir til tider utrolig slitne av å være med på dette. Derfor har vi valgt å ikke bli med i videre innspilling av Norske Rednecks. Vi har selv så mange planer, og helsa har satt en liten stopper for oss, så nå får vi muligheten til å tenke litt mer på oss selv. Kanskje vi til og med får slappe av litt innimellom?

Men, det er ikke noe å fortvile over om dere fortsatt vil følge oss, for vi har som sagt andre planer på gang. Vi kan bare ikke si noe om det enda. Om du ikke klarer å vente, eller er nysgjerrig på hva vi skal til med, så kan du følge bloggen fremover. Vi røper så fort vi får lov! Og en ting er sikkert, vi kommer aldri til å slutte å være Rednecks, du finner oss i Forente Rednecks Norge sammen med Rype og co!

Helene Grønlien i serien Norske rednecks.

Du kan også følge oss på INSTAGRAM

Snapchat; redneckdask

Vår FACEBOOK side

BLOGGEN vår

 

38 kommentarer

Siste innlegg