VÅRENS MARERITT – BIKINIKROPPEN

 

Tiden. Den gjør så mangt. Noen ganger leger den sår, andre ganger merker man at åra går. Nå er det igjen vår, og eg igjen i et prøverom står. Med andre ord, tiden har gjort meg eldre, og nå passer ikke de gamle fine trekantbikiniene lengre. Men det positive med dette er at eg kan skylde på Doc, det er faktisk ene og alene hans feil at kroppen min er i stadig forandring. Han lager god mat og gjør meg litt for lykkelig. 

I jakten på bikinikroppen snakker ikke eg om diett, men det å finne en bikini som sitter greit. Så i går skulle eg altså en snartur innom senteret på Kløfta for å handle ny bikini, eg må ha en med litt bedre hold. Etter at tre tiår er godt og vel passert, passer det vel egentlig ikke med en bitteliten trekantbikini, uansett hvilken kroppsfasong man har. Så eg var da på jakt etter en med litt spiler og vatt til å holde dette spetakkelet på plass. 

Prøvde den ene etter den andre, hekta av bøylen og hekta på bøylen, prøvde til og med de i grelle farger bare for å sjekke fasongen. Ikke engang de satt brukbart. Begynte å bli bra lei da eg til slutt fant en som skjulte det verste og fremheva det beste, ble et øyeblikk hoppende glad. Helt til eg oppdaga hvordan trusa så ut. Greit den gikk litt over navelen, men hadde den i det minste hatt litt retro look skulle eg vurdert den. Eg hadde forvilla meg over på avdelingen for eldre. Det er for såvidt greit nok det, dem må ha bikinier dem også. Men eg nekter å sette meg selv i den kategori i en alder av 33 år, så det ble ikke noe bikini på meg der. 

Vel hjemme fant eg frem en gammel bikini, riktignok trekantformet, men med litt vatt. Den holder patronene på plass på sett og vis, så lenge eg ikke gjør noen brå bevegelser. Problemet med denne er bare at det er en sånn halterneck, som det så fint heter, dvs at man blir litt halt i nakken av å belaste den med vekta at patronene mine. 

Men! Var ikke helt ferdig der. Eg måtte jo så klart beklage meg litt til naboen Linda, så hun tok grep og ble med til senteret i Vormsund, som moralsk støtte. Må ærlig si eg synes hun er tøff som turde bli med meg på bikinishopping, for hun måtte løpe frem og tilbake for å bytte størrelser. Og for ikke å snakke om klaginga mi hun måtte holde ut da, etter å ha prøvd ca 20 bikinier på to butikker, hvor alle ser like malplassert ut på meg. 

Noe latter ble det jo så klart, kroppen min fikk til tider uante fasonger. Og innimellom bikiniprøvinga måtte vi ha pauser, for at ikke dette skulle gå ut over psyken. Vet ikke helt hvor mye det hjalp, for da prøvde vi jo andre klær. Noen shortser satt verre enn andre, men i dag lærte eg virkelig hva cupcakemage er. Fy flate, noen designere burde blitt beskytta mot seg selv! 

Cupcakefasongen?

Omsider, etter sånn bort imot halvanne time seinere, klarte eg endelig å finne en bikinitopp som funka. Da gjensto det å sjekke ut tilhørende truse, som ganske så forventa var en ekstra høy utgave av sloggifasongen. På nippet til å gi opp hele fordømte bikinisesongen, kom Linda med en lur ide. Vi kunne gå tilbake til første butikken og finne ei matchende truse der. 

Greit, og da vi rusla tilbake var det som om hele kjøpesenteret var møkk lei av meg, for da hang det ei nydelig blå og rosa mønstret bikinitruse rett frem. Den både matcha den rosa toppen, og passa til ræva mi. Du hendelse, det ble til og med pent på min halvgamle lubne bolledeigkropp. Og sånn gikk det til da Dask fikk årets bikinikropp! Og forresten, så kjøpte vi med hjem en ny shorts til Doc også, litt enklere for mannfolk.

Ja på bygda stikker vi på shopping uten å pynte oss… Her er forresten shortsen vi fant til Doc

 

 

14 thoughts on “VÅRENS MARERITT – BIKINIKROPPEN

  1. Kjent problemstilling,tenk deg meg då når eg ska dra “sommerkroppen” med på bikinishopping….er ikke det enkleste etter 3 unger å alderstillegg🤤

  2. Hørtes ikke helt ukjent ut nei :-)) Gitt opp å finne et sett jeg, så fast takst her er en sort «boxer» bikini underdel, og varierende overdeler ettersom 🙂 Fint du fant en da, håper den gjør susen i varmen :-))

  3. Jeg er eldre, sikkert mer enn det, og bikinikropp??? Hahaha! Nei, den tid er forbi. Badedrakt er greia, helst med skjørt på. Har funnet kjekke greier på nett, jeg. Har bikini også som passer for bilringene og tønnefasongen, men det er neppe noe å sitte i offentlighet med. :p Passer til hagebruk, eller verandabruk.

  4. Jernbanefrua..: Det ble forskjellig her ja, av alle settene var det enten til 15 åring eller til 90 åring 😉 Enten passa overdel eller underdel.. Da er det greit med to forskjellige så lenge de passer noenlunde sammen. Kjøpte også ei svart truse for å være safe 😉

  5. Godt du fant noe til slutt . Tror ikke jeg selv har kjøpt bikini på hvertfall 6 år 🙂
    Jeg er kresen på bikini så bruker heller alle til de er øderlagt . Har du sjekket på nett ?

  6. Katrine: Saken er jo at de må sitte godt, da nytter det ikke å bestille på nettet vettu 😉 Vet jo aldri hvordan bikini og undertøy blir da 😉

  7. Ler så jeg griner.av deg, Budeiå Fantastisk, og du er ikke den eneste. Det kan ta motet av de fleste å finne sommerkroppen/ bikini. Lurer på hva de tenker når de lager buksene, for de er ikke laget for en voksen kropp, og de får en ellers grei kropp til å bule de merkeligste plssser 😂😂😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top