Balansert liv på en måte…

Siden eg i dag nærmest hadde glemt bloggen fordi eg slokna på sofaen blir det bare en kort oppdatering. Man kan trygt kalle livet mitt balansert, for først sto eg rett i lodd på jobb i åtte timer (jobber stående ja), for så å ligge flat i vater på sofaen resten av dagen, hvor eg attpåtil sovna, hvilket utgjør like mange våkne som sovende timer siste døgnet.

Sånn lager man ikke chips…

Gårsdagens lesere husker nok at leieboeren og undertegnede var snau å poppe resten av popkornet mens Doc var borte. I dag var han noe snurt for dette og ville lage chips, dette foregikk mens eg lå i koma på sofaen. Uten å si for sikkert frykter eg at han glemte å legge potetene i vann først for å få av stivelsen, for selv etter to timer i ovn var flakene fortsatt blaute, ja til og med etter en halvtime på tørkerull. Jaja, eg fikk de nå i meg eg, selv om de satt seg i tenna. Var jo godt krydra da.

Ellers følger vi jo litt med på smitten nå da. Greit nok at ikke like mange blir alvorlig syke av det nå, men jo flere smitta, jo større sjanse for at noen i risikogruppa får det i seg. Dessuten øker også tallene på innleggelser nå. Sånn uten å gå helt bananas, kan vi bli enige om å ikke puste hverandre i nakken på butikker igjen? Og ta opp igjen bruken av antibac? Hadde vært litt digg å unngå strenge tiltak igjen nå.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Balansert liv på en måte…

  1. Liker den meter’n og prøver å holde på den. Antibac bruker jeg hele tiden ved besøk i butikker. HÅPER at vi ikke må igang med nye restriksjoner. Det hadde vært kjipt!
    Ha en fin kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top