Hundetyver på ferde!

Jaggu overlevde eg jobben i dag også, og etterpå ble det en svensketur med mamma, pappa og Doc. Vel hjemme venta en litt i overkant pissetrengt Tass, så mens de andre rydda bilen fri for varer logga eg og Tassen på #grøftagram. Vi gikk og rusla i vår egen lille verden, og førte den vanlige samtalen om hva Tassen fant i grøfta. Men i dag hendte det noe som gjør at eg vurderer sånne HER til tur!!

Det er 80 sone på sletta her, og biler kjører stort sett i 60-90, hvilket går helt greit. Men i dag kom det en liten hvit elbil som sakka veldig ned, og da de nærma seg meg og Tassen sto de nærmest stille. Ut av vinduet hang det ei dame som lokka veldig på Tassen uten å ofre meg så mye som et blikk.

Da gikk det opp for meg at eg leste om lignende for ca en mnd siden. En hvit elbil hadde prøvd å stjele bikkjer fra folk som gikk tur i innlandet. Disse passa beskrivelsen, hvit liten elbil, kunne vært en VW, både dama og mannen hadde svart hår og så ikke helt nordisk ut, og de lokka på bikkja. Det eg har lest om de er at dama har gått ut av bilen og prøvd å nappe båndet ut av henda på eier.

Denne godklumpen her får de faen ikke!

Her måtte eg bare reagere kjapt, så eg surra båndet godt fast runde venstre hånda, og knytta stramt høyrehånda rett fremfor de. Med fjeset mitt viste eg nok ganske tydelig hva eg syne om de. Da ga de gass bortover sletta før de sakka ned igjen mot Ingjerdsmyr.

Nå vil eg bare advare alle hundeeiere om å være våkne når dere er på tur. Om noen sakker ned og lokker på bikkja, hold godt fast i båndet og og vis at du skjønner hva de er ute etter. Ikke la de få noen sjanse til å nærme seg verken bikkje eller bånd! Del gjerne så det når ut til flest mulig med hund!

 

@docogdask

4 thoughts on “Hundetyver på ferde!

  1. Nei fy søren så guffent . Er jo stadig bikkjer som blir borte, så en kan lure. Du får ta opp tlf og ringe Doc om det skjer igjen , og ikke ha han aleine ute , Tassen altså … Skummelt .

  2. Er meldt om forsøk på og stjele hunder til politi innlandet og viken?
    Det er greit å melde inn slike nesten episoder også.
    Dumt om det skremmes opp en masse folk som har hund uten grunn.

    1. Leste det i en eller annen avis for ca en mnd siden, og flere har skrevet på fb at det har skjedd de. Om det er anmeldt eller ikke vet eg ikke, men hallo, det skjedde meg i går, så om folk har anmeldt eller ikke så ER det tilfelle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top