LIVET ETTER NORSKE REDNECKS

Har du noen gang lurt på hva som skjer utenfor opptakene? Eller hva vi driver med nå som vi ikke er med lenger? Det er faktisk ganske så mye som skjer rundt oss hele tida, så vi er like travle nå som før. Vi har mye rart å drive med, og vi kjeder oss fælt sjelden, vi lever rett og slett livet bare på egne premisser. 

Nå fremover nærmer vi oss jo hagefesten med stormskritt, så det er litt å henge fingrene i hjemme. Scenebygget begynner jo å ta form, det blir stående som en stor gapahuk med tre vegger og tak. Inni bygger vi opp scenen så bandene kommer litt opp fra bakken. Ellers er det noen partytelt og litt diverse som skal på plass, men det tar vi litt og litt. 

Etter hagefesten går ferden mot countryfestivalen på Skjåk, for vi vil prøve noe nytt. Vi er litt lei av festivalen på Vinstra fordi det ligner mer på et russetreff enn en countryfestival. Musikken der har tapt seg, og de norske banda spiller jo så høyt at det går ut over kvaliteten. Da tenker vi at en litt mindre festival tar mer vare på gjestene, og har faktisk bedre musikk. 

Ellers driver vi jo konstant oppgraderinger av hage og hjem, men det gjør vel alle andre også? Vi har alltid noe å drive med, vi bygger og lager det meste selv, og da stort sett av gjenbruksvarer.

Vi er jo også veldig glad i både fjellet og sjøen. Derfor burde vi prøve å komme oss på hytta en tur i sommer, den ligger på fjellet ovenfor Fåvang, ca 900 moh. Veldig fint sted, og ikke noe tett hyttefelt, med muligheter for turer og sykling. Fra hytta har vi full utsikt mot Rondane, og det er kort vei til mange fiskevann. 

(Fiskevann ved hytta) 

Som om ikke vi har nok å drive med, har vi jo kjøpt oss ei til campingvogn nå. Den står på fast plass like ved et vennepar av oss, så nå kan vi reise på camping så mye vi vil uten å måtte dra med vogn og betale pr natt. Blir mye enklere, og sikkert mer trivelig nå som vi har blitt kjent med folk der. Men her er det en del å gjøre, vi har vogn og platting, og nå muligens et fortelt, så det er fare for mye å drive med også her. Men det blir jo bare koselig siden dette blir et feriested, ordet ferie eller helg gir tiltakslysten en boost. Tenkte å lage lysekrone av spenekopper om eg får tak i, og Doc lager sofa av et gammelt badekar. Om noen har spenekopper, er det bare å skrike ut, vi trenger det! 

Så nei, vi kommer nok ikke til å slappe av så mye fremover, men vi kan kjøre vårt eget løp uten å være avhengige av noe eller noen andre enn oss selv og bikkja. Det skal nevnes at pga nye prosjekter denne sommeren vil det jo bli perioder vi bare er nødt å stille opp, men ikke på langt nær det samme som på Norske Rednecks. Foreløpig kan dere jo følge oss på fb siden vår Doc og Dask eller på snappen under her. Lover å bli flinkere å oppdatere der!

 

 

Siste innlegg