DET SOM SKJER PÅ CAMP, BLIR PÅ….

Eg skulle til å skrive at det blir på camp, men det gjør det jo ikke, for det kommer på blogg. Ja altså så lenge dem som er med godkjenner det da, selvsagt tar vi ikke med navn, hendelser og bilder av folk som ikke vil. Men det er veldig mye rart som skjer med et menneske når man er på camping, altså positive, morsomme og generelt rare ting da. Camping gjør noe med en. 

Som på fredag når vi var på vei til camping, dette er faktisk et prakteksemplar på hva camping kan gjøre med folk. Doc kjørte, med meg i passasjersete, og vogna bak. Vi gleda oss til å besøke Nina og Jonny på campingen, Barbro og Dag lå bak oss, og humøret var på topp. Så begynner plutselig Doc å gjøre noen rare bevegelser, samtidig som han titter på armene sine. «Tror jammen santen je har fått litt muskler je, t-skjorta har begynt å stramme litt, har begynt å bli sterk!» sier han ut av det blå. «Hm, kjære, eg må nok drepe gleden din litt, for den t-skjorta har nok dessverre bare krympa i vask…» Eg måtte jo svare noe før gubben ble for imponert av seg selv her. 

Men den vogna vi kjøpte nå var ikke vårt første spontane campingkjøp, for kjørevogna vår ble også et spontankjøp. Vi hadde vokst ut av den gamle Bjølsethen fra 68, ja den på 360 inkludert draget. Det ble litt lite med bare seng, kjøkkenbenk og portapotti (åpen kjøkken-dass løsning), og en kamerat hadde plutselig ei litt større Knaus ledig. Den ble raskt vår, og vi kunne pusse opp og gjøre den til vår egen. Det kan du jo lese mer om HER om du vil. 

Det var også litt snodig å tømme dassen i Bjølsethen for siste gang når den ble solgt. Dassen med innhold hadde overvintra i vogna, og var nok sprekkeferdig, om den ikke alt hadde sprekt. Hvordan Doc løste det problemet kan du jo se HER, det er full video av spetakkelet. 

Første tur i Knausen ble også en opplevelse i seg selv. Vi var invitert på isfiske hos en villsvinbonde, og staken viste ca 25 blå. Vi hadde flere gassflasker, varme klær og pledd i det uendelige, og så for oss at dette ble gull i ny vogn. Men den gang ei, for komposittflasker tåler ikke kaldere enn 12 blå, og vi våkna av egen frostrøyk i vogna. Mer om den turen HER.

Ellers lurer eg på om låsen på kjørevogna vår er litt tvilsom. Når vi var på Fjellnær i påsken for å høre på Hilljacks, våkna vi jo opp med en kæll på sofaen. Vi var sikker på vi hadde låst, men det var en stakkar som hadde blitt kald ut på natta. I over 20 kuldegrader hadde han klart å komme seg inn i vogna vår. Var jo bedre det enn at han skulle fryse ihjel selvsagt, hele den historien finner du HER

Som mange sikkert har fått med seg, er jo vi de personlige stalkerne til Hilljacks, altså vi forfølger dem mange rare steder for å høre dem live. Det er et countryband på toppnivå på verdensbasis, og de er helt rå. I vår dilta vi etter dem til Vinstra, og vi campa på Bjørgebu på Kvam. Da kom Hugsten og Jon Arild og tok oss med på raggen, så vi fikk lufta oss litt i noen skikkelige skuter av noen biler. Masse bilder fra det HER

Ja, så alt vi kan si om camping er; go for it! Du vil ikke angre, det er virkelig livet. Man vet aldri hva som skjer, men det blir uansett gode minner. Og nå som vi har vår tredje vogn etter at vår 72 mod combicamp 500 kapitulerte for noen år siden, forventer vi at det blir mye nye minner å ta med videre. Det er første gang vi prøver fast plass, så nå får kanskje de andre camperne der mange rare minner også.

 

 

Siste innlegg