Effektivitet gir belønning!

Vi har hatt en nydelig lørdag i dag. Tassen vekka meg i grevens tid, til eggerøre a la Doc. Siden den nytes best varm var det bare å krype ut av rede, og slepe den dvaske kroppen ned trappene, med Tassen i armene. Han tør enda ikke gå ned trappene, selv etter to uker på slanking. Ja, for han har jo merka korona han også, og vekta hans gjør ikke trappene enklere, så han går bare opp og ikke ned.

Fint å se på mannfolk som jobber!

Etter en bedre frokost ble vi sittende og la maten synke litt. Ute var det et nydelig vær, sol og minimalt med vind, noe vi vurderte å utnytte. Som nevnt sist helg er jo strømregninga skremmende lesning, og med Putin, som det nå har klikka mentalt for, blir det vel ikke bedre med det første. Da er det greit å være selvforsynt med varme.

Staut kar, a gett!

Vi kledde på oss utetøy, tok med Tassen, og kjørte til skogs. Eller ut på et jorde hos en nabo da, han vil ha rydda skogkanten litt, så vi får lov å forsyne oss der. Er enormt med ved i de trærne som står der, og som mange sier, ved varmer flere ganger, så vi er veldig takknemlig for at vi har fått den ryddejobben.

Tassen har den viktigste jobben, holder utkikk etter farlige rovdyr!

Vi kjørte standard prosedyre, Doc felte trærne og kvista, eg rydda kvist og lessa kubbene på planet. Da dagens siste gran skulle bøte med livet var Tassen utålmodig, og eg var arbeidsledig for øyeblikket, så vi gikk oss en tur på jorde. Tilbake ved bilen var det bare igjen å lesse kubber, så eg vet ikke om turen var lang, eller om Doc bare var gysla effektiv. Uansett så monterte eg hver vår velfortjente Irish coffee da vi kom hjem, og jaggu ble det en til etterpå!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top