Mat

Ikke alt nytt er godt…!

Også i dag morges satt eg på dass og leste VG, ingen hyggelig lesning. Tok morgenstellet, og dro tannbørsten over perleraden mens et sto og stussa over at Doc har kjøpt en tannkrem med sjukt sterk smak, så eg vurderte å skrive tannkrem på handlelista igjen. Deretter fant eg matpakken, som besto av kjøttdeig, vassen kinakål, og pitabrød fra gårsdagens middag, og dro på jobb.

Svir i nebbet enda etter i morges!

Nå var det uansett fredag, og arbeidsmoralen var på topp fordi eg kan sove lenge et par dager. Ja, eg elsker fridager hvor eg slipper vekkerklokke selv om eg trives på jobb! På vei hjem stakk eg innom butikken, for som nevnt er det jo fredag, da må vi ha godt på bordet vettu. Ikke bare chips og snop, men en mindre sunn middag også. Den må være kjapp å tilberede, og lettvint å spise fremfor TV da det ofte blir film.

Litt usikker var eg jo da eg gikk inn på butikken. Kombinasjon av Doc’s middagsønske «vet ikke» og tom mage er ikke beste utgangspunktet. Fant først alt på lista, og litt til, før eg rusla rundt for å finne lettvint mat. I rein frustrasjon dro eg med meg Peppes pizza utstyr til sånn hjemmemontering, og en haug sånne tapasgreier fra mingles serien. Tannkremen glemte eg, så eg må bare holde ut.

Var nysgjerrig på denne serien fra Kiwi

Tapasboller, Croquetas, Patatas Bravas (potetbåter), og Bao Bun. Aldri smakt dette før, så det var jo spennende. Doc fyrte opp ovnen og varma maten, så delte vi omtrent likt, og satte i gang. Dommen? Splitta og variert! Tapasboller likte vi begge, Croquetas var noe meget tørre veganske «kjøtt»boller, potetene var ok, og Bao Bun minner om en seig merkelig halvstekt hvetebollegreie med fyll som virkelig setter fart på avløpet! Vel, vi ser frem til å montere pizza i morgen!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

5 thoughts on “Ikke alt nytt er godt…!

    1. Hva med farmen kjendis. Da skulle til og med jeg sett på de, så lenge dere var med.(ser ikke på det programmet ellers).Flinke med ved,har dere vært.Ha en fin dag alle 3.

  1. Nok et spennende innlegg fra livet deres! Jeg har meldt dere på 71 grader nord-kjendis, håper virkelig dere kommer med!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top