Mat

Burger med insekter?

Nei nå holdt vi på å glemme denne bloggen i dag igjen! Blir sittende å glane på TV vettu, og litt på tlf, og da forsvinner jo både tid og sted. Blitt hekta på TikTok, og nei det er virkelig ikke bare for barn. Det som kommer opp i min feed er stort sett tullete videoer med godt voksne barnslige folk, vin og morsomme dyr, ergo brukbart tidsfordriv. Sorry mas om TikTok, men det er ganske artig.

Vel vel, dagen i dag har vært bra, gjorde min plikt på jobben, hvilket gikk helt greit. Kjenner allerede at energinivået er på vei opp igjen, og gjenværende smerter i ledd og muskler kan nå lindres med Paracet, så det går rette veien. Var til og med så tøff at eg tilbød meg å støvsuge hele huset i sta, men det var egentlig mest for å slippe å måtte gå med Tassen i verste regnbyga. Han er så forbanna på støvsugeren, så når en av oss skal støvsuge her, må den andre rett og slett gå med Tassen.

Fornøyd med oss selv og egen innsats i dag!

Etterpå lagde Doc noen skikkelig saftige burgere til middag, mens eg rydda ut av oppvaskmaskina. Han hadde faktisk handla i dag, til og med fått med kinakålen eg ba om. Men det bød meg virkelig i mot å skjære den opp, for utenpå kravla det et ekkelt dyr, og da eg begynte å ta den fra hverandre så eg alle kompisene til det dyret. Siden vi ikke er så begeistra for insekter på burgeren ble det til at eg hadde litt hodekål på i stedet, og det var en ny smaksopplevelse verdt å anbefale!

Nå ligger vi på sofaen og ser på farmen, mens eg samtidig titter litt på nettet. Ja vi kvinnfolk kan multitaske! Planen er egentlig ikke å kjøpe noe, men eg har litt lyst på disse HER, for å gjøre komplett fornyelsen etter gardinkjøpet tidligere. Hva synes dere?

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top