Fiasko i går, blodig alvor i dag!

Glemte å nevne den største fiaskoen i går! Nå er det ikke sånn at eg skal fordele noe skyld her, for det var eg som kjøpte jækelskapen. Doc tilbød seg bare å tilberede det. Han kokkelerte mens eg var håndlanger. Først stekte han litt grønnsaker, så bad han meg måle opp 0,75 l hvitvin. Vi synes nå det hørtes drøyt ut, men lot det gå.

Da høyrygg lå på ei seng av grønnsaker dynka i vin i en form klar for langtidssteiking, leste Doc oppskrifta en gang til for å dobbeltsjekke. Da slo det meg, han leste pokker meg desiliter! 0,75 dl! Fader, tror du ikke vi måtte helle ut nesten 7 dl vin da? Vel vel, etter tre timer skulle mør høyrygg nytes! Kort fortalt; det verste kjøttet vi har smakt. Fullt i slintrer og seigere enn en gamle piggdekk, ikke engang Tassen satte pris på det. Aldri mer høyrygg her!

Er mandagen dritt? Legg på deg litt! – sitat meg!

Dagen i dag har da vært noen gode hakk bedre. Det vil si, ikke min beste arbeidsdag, men det er nå så. Etter jobb hadde eg flere ærend. Måtte blant annet hente julestjerna (HER er den ikke utsolgt enda), handle litt, hente julegave på posten, samt titte (og shoppe) i godtebutikken på Jessheim. Hjemme igjen var målet å få opp den nevnte stjerna da, må selvsagt ha den i kjøkkenvinduet.

Har vaska stjerna, ja. Fornøyd med egen innsats.

Pakka opp og begynte monteringen, men det var da veldig skarpe kanter på stjerna. Den kommer i tre deler, kabel, fremside og bakside, og dette måtte settes sammen nærmest som Lego. Etter å ha fått ca 18 kutt på fem min, og sausa inn stjerna i blod, måtte eg frem med plaster. Men med polstra fingre og rå makt kom endelig den fine, gammeldagse, og sårt savna stjerna på plass! Vel verdt både blod og svette!

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top