Isabel Raad vs Mads Hansen – PR stunt??

Mange har nå fått med seg den «krigen» som foregår mellom disse to personene. Mads har lenge drevet å laga humoristiske poster om opererte bloggere på sin instagramkonto, og i tillegg sangen «Sommerkroppen» som sikkert har satt seg fast i mange hoder. Eg for min del synes teksten er artig, men resten er ikke helt min sjanger.

Mens de fleste bloggere driter i hvordan han holder på, har Raad virkelig hengt seg opp i dette, og påstår til og med at sangen hans handler om henne. Mulig det, men hun må være greit innbilsk om hun oppriktig tror at det bare er om henne. Det er da uendelig med både bloggere og kjendiser som opererer seg både i hue og rævva.

Ang sangen «Sommerkroppen» er det jaggu på tide noen tar opp dette, for det er ikke helt bra denne utviklinga. Flere toppbloggere har et ytterst urealistisk kroppsideal, og som forbilder for mange ungjenter (ja de er visst nok det) naturliggjør dem det å faktisk være så misfornøyd med kroppen at det er helt greit å fikse på alt. Man får inntrykk at at man SKAL være misfornøyd med en naturlig kropp. Derfor digger eg teksten i denne sangen.

Tilbake til Raad; det at hun fyrer seg opp så mye, både blogger og vlogger om Mads, og skal nå anmelde han. Mange mener dette er mobbing, men noe sier meg at dette er pr stunt fra begge to. Om det ikke er avtalt på forhånd, så ser det virkelig ut som dem nå spiller på hverandre for alt det er verdt, for å oppnå mer publisitet. Det som er negativt nå, er at det har balla på seg og eskalert så pass mye at det begynner å se stygt ut. Selv om det ser ut som pr stunt, tror eg det nå har gått så langt at dem kan drite seg ut begge to.

(Digger denne dama)

Når alt dette er sagt, vil eg bare nevne at eg følger en toppblogger selv. Ei dame med bein i nesa, ei som skriver mye om aktuelle problemstillinger for både ung og voksen, ei som tar opp temaer en selv ofte tenker på, ei som ser flott ut med normale former, og som ikke trenger å operere noe for å bli sett eller hørt. Martinehalvs sin blogg burde flere følge.

(Bilder er henta fra instagram)

Følg gjerne oss på både Insta Docogdask og på snap

12 thoughts on “Isabel Raad vs Mads Hansen – PR stunt??

  1. Jeg mener Mads Hansen går litt for langt med tanke på sangen han har laget . Skjønner ikke helt hvorfor denne sangen er så bra og fengende . Han er litt på mobbe siden han også mener jeg . Oppfordrer andre til og operere osv , det er ikke greit .

  2. Orkidédatter: Ja hennes blogg er verdt å lese, mange bra innlegg, og man føler seg fortsatt bra etter å ha vært innom der 😉

  3. Katrine: Hele den sangen er jo pur ironi, nettopp fordi han mener det er tull å operere seg 😉 Det er akkurat derfor den sangen er så bra, han setter på spissen det med hvor overfladisk ting har blitt 😉

  4. Hun bruker alt hun kan i overskrifter for å få klikk og flest mulig lesere. Det er ikke så ofte Mads Hansen har nevnt henne, men hun driver på og spiller “offer” i forhold til ham alt hun kan. Personlig synes jeg hun har samme manipulerende adferd som narsissister. Uten at jeg påstår hun er en narsissist, rett og slett fordi jeg ikke har lest nok av bloggen. Men nok til at det dukker opp et mønster.
    Hun får bare holde på. Er man tom i dybden, må man fylle opp med ytre ting.

  5. Jeg også liker teksten i denne godt, og selv om det ikke heller er min sjanger så kan jeg en varm sommerdag like en sånn låt :-)) OG jeg skulle som deg mene at den passer på en del fler enn henne så det å ta ting så personlig er vel ikke helt innafor bestandig, men at hun føler seg truffet har vi skjønt :-)) Ha en finfin dag dere 🙂

  6. Her lukter det pr og flere klikks på bloggen 😋 Er sikkert mange unge sjeler som har fått ødelagt selvtilliten/kroppsbilde pga disse “Barbie” bloggerene og møte industrien..

  7. Enig! – Og om det så IKKE skulle være det, syntes jeg alikevel ikke synd på henne, da det faktisk bør kreve noe av en dersom en skal håve inn millioninntekter

  8. Gry Henriksen: Sant nok. Når man først velger å eksponere seg, fremstille seg selv som forbilde, og så normalisere det å operere bort dårlig selvtillit, da bør man tåle litt motsvar..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top