Mat

Doc daaaa, eg sulter!

I dag skulle Doc ned på campen og hjelpen en kamerat med noe der, og det er jo toppers det, gutten er hjelpsom, men han har jo nettopp kjørt derfra. Det betyr at eg og Tassen har måttet klare oss selv i dag, enda Doc vet hvor dårlig eg er på matlaging og sånne huslige ting. Samtidig synes eg det har vært helt topp å være litt aleine, Tassen er jo veldig selskapssyk her da.

Middagen min her i dag besto av microvarma fiskekaker på brødskiver. Det var sånne fiskekaker med blomkål i, så det var jo en fullverdig sunn middag vil eg påstå. Men det var pokker meg et lite bein i ene fiskekaka. Vanligvis gjør det jo ikke noe at det er bein i fisken, eg er da oppvokst mer eller mindre på sjøen. Men når det er ett sånt lite bein i et stort tygg, og eg ikke klarer å lokalisere det, da spytter eg ut.

Siden eg ikke spiste opp fiskekaka ble eg jo fort sulten igjen, så eg lagde meg en Skjåk-middag. Det er altså noe så enkelt som nuddler med ketchup, og hvorfor det har fått navnet sitt Skjåk-middag er så enkelt at det lagde Monica (søstera mi) til meg da eg ikke hadde nok penger til burger på Skjåk. 

Sånn innimellom alt dette har eg faktisk fått gjort litt forskjellige huslige gjøremål. Eller teller det å lufte Tassen? Ja vi sier det. Og så har eg faktisk rydda og vaska kjøkkenet, men det ser kanskje ikke sånn ut etter at eg poppa popcorn da. Ellers har eg faktisk fått jobba litt med bloggen, tja vi kan godt skrive jobba i kursiv, for det er en hobby. Har skrevet flere innlegg, så får vi se om disse blir posta i dagene fremover. 

 

 

Følg oss gjerne flere steder

Insta HER

Facebook HER

Snap

Category: Mat

5 thoughts on “Doc daaaa, eg sulter!

  1. Er deilig med litt alenetid i blant! Får liksom gjort så mye nyttig og unyttig da… 😀 (Hint hint; det er Dragracing på Gardermoen i helga, hvis dere kjeder dere!) 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top