Måtte mandagen komme fort!

 

Wohoo! Fredag! Jada, det burde være unødvendig å opplyse om det da de fleste er meget klar over hvilken dag det er, men vi kan ikke skjule vår entusiasme for at det er helg. Vel, om noen timer da, må vel jobbe litt mer først. Men det er to grunner til at vi er ekstra ivrig denne helga, det første er at mamma og pappa kommer en tur med bobilen sin. Det andre er at når denne helga er over er det mandag, en mandag vi faktisk gleder oss til, for da er det premierefest for Charterfeber! 

Denne helga skal vi ned på campen en tur. Nina og Jonny, som også er med i Charterfeber, er der, og mamma og pappa blir med i bobilen. Tenker det blir ei livlig helg, for det er bare hyggelige og morsomme mennesker på den campingen. Er jo ei stund siden vi har vært der nå, bortsett fra da Doc jobba litt i Moss, så nå blir det stas med gjensyn. Og så er det så klart veldig koselig at mamma og pappa vil bli med og se hvordan vi har det der. 

 

Lurer jo på om det ikke blir noen runder med yatzy også i helga, vi burde jo klare å slå yatzy kongen Doc. Det at han vant i tvungen med 440 poeng er noe han lever på enda, du kan lese mer om det HER. Han trenger vel å jekkes ned noen hakk på terningen, og hvor er det ikke bedre å spille yatzy enn på camping? Vi lover så klart full oppdatering om det skulle bli en revansj mot yatzy kongen Doc!

 

Charterfeber 2018

 

Men uansett hvor koselig og morsom denne helga kommer til å bli, så gjelder vi oss jo litt ekstra til mandagen. Som sagt er det premierefest, noe som garantert blir moro!

 

Ellers kan dere som vanlig følge oss og få flere oppdateringer på INSTA og FACEBOOK

Og vi kommer til å oppdatere en del på snap

4 kommentarer
    1. Høres ut som en super helg,kos dere masse og jeg er klar for å se charter feber.selv skal jeg gjøre litt stas på gubben min i helga som blir 50 år på søndag👍😀🎉og tvi tvi på yatzy vinning👍

    2. Ja da får jeg følge med dere der da Doc i tillegg til gutta i Rednec. God helg til deg og fruen og kos dere på campingen.

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg