Rednecks, et sikkert vårtegn selv i -20!

Når snørret fryser før det forlater nesa, bilen gidder ikke starte, bikkja som skal tåle mye kulde halter, og jakken knitrer som en presenning fra Biltema, da er det vinter i Norge. Nei, det kommer ikke som noen overraskelse, vi vet godt at snø og kulde er normalt fra tid til annen. Men det betyr da ikke at vi må like det! -20 grader celsius, eller -4 grader farenheit om du vil. Nekter å tro at noen virkelig liker det!

Etter to mnd med frossen nedbør er det lov å være litt lei. Når man har skrapt og koste bil hver skapte morgen, til fingertuppene bare henger igjen i ei skinnfille, er det OK å savne våren. Det er greit nå, vi har fått vinterkvota vår nå. 

Det som gjør saken litt bedre er et sikkert vårtegn, nemlig at Rednecks begynner igjen på TV MAX i kveld! Vi er invitert på premierefesten, så det kan jo bli moro. I kveld skal altså en haug med Rednecks innta Oslo by for å feire at en ny serie begynner, en serie om halvgærne bygdinger. Vi er jo litt spente da vi ikke aner hva som har skjedd i klippen i år. 

Det nærmer seg også ny sesong for treff og moro, og campingvogna står og skjelver av begeistring over å snart bli dratt med på tur. Og i disse tider vil terminlista til Forente Rednecks Norge slippes, der er det mye du ikke vil gå glipp av! Det kommer selvsagt et innlegg når alt er klart, blir en del å få med seg, og vi håper å se akkurat deg på minst ett treff i år!

 

 

 

 

 

#norskerednecks #redneckscamping #vinter #vår #kulde

18 thoughts on “Rednecks, et sikkert vårtegn selv i -20!

  1. ⛄️Helt normalt å være forsynt av vinteren på denne tiden av året😂Synd vi ikke er bedt på premierefesten men vi får ta det igjen på nærmeste arrangemang og når gipsen er av foten😥Ha en fantastisk kveld med masse kjentfolk🤠Hilse alle😜😘👍

  2. Anne Rype: Ja, dere burde jo vært der! Synes det var litt rart da.. Ja vi får nok mange muligheter til å ta det igjen 😉 Kan ikke være så lenge igjen med gips nå da?

  3. Det var moro å se dere igjen. Og jeg vet at dere har vært på Steinvik Camping på Moelv, for naboene våre der har sladdra, så gleder meg litt ekstra til å se den episoden. Veldig lei meg for at vi ikke var på camping den helga. Dere får komme tilbake en annen gang slik at vi kan ta en fest😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top