Premierefest – Rednecks i byn!

 

Premierefesten – Rednecks i byn!

Som eg skreiv i går, var vi jo invitert på premierefesten til Norske Rednecks Camping. En kamerat sa ja til å kjøre oss, og vi plukka opp Smeen på veien, ja han som smir i sesong 2. Stemningen var helt på topp på vei innover, vi var spente på hva storbyen hadde å tilby. 

Da vi kom frem til Scotsman var det alt masse folk der, og flere kom løpende i møte for å gi klemmer og si hei. Og Henriette (frøkna til Tin Tin) ga oss klar beskjed at vi skulle sitte med dem, noe vi syntes var hyggelig. Redneck Cruisers var med, og LilleFrekke stilte selvsagt opp med noen modeller. Det ble mingling, prat og noen runder i baren, og de fleste smilte og lo hele tida, vi kosa oss skikkelig selv i byn! 

Produsenten Morten kom og tok en prat, vi fikk litt info og en gave som takk for at vi byr på oss selv. Gavekort på Biltema, kan det bli bedre? Nå får vi råd til dass i nye vogna også. 

Norske Rednecks Camping kom på skjermen, og det ble både latter, pinlige stunder og skåling. Etterpå fortsatte vi praten og minglingen (som det så fint heter i byn), og vi fikk til og med sunget litt. Arly sang Trailerjenta for oss midt på uteserveringa, så forbipasserende på Karl Johan stoppa og glana. 

Vi var blant de siste som reiste hjem, men det er kanskje ikke så rart da dem stengte ved midnatt. Akkurat nå ligger Doc hjemme og ynker seg over ei mulig knekt tå, altså har det vært en fullkommen premierefest!

Gledelig gjensyn med folket

 

Dask og Solveig fra LilleFrekke

 

Her gikk det gale, men hvem har dårlig innflytelse på hvem?

 

Morten og LilleFrekke modellene

 

Litt mat fikk vi jo

 

Den harde kjernen på slutten

 

Doc som prøvde å gjemme seg når vi kom hjem…

 

 

 

 

 

#norskerednecks #norskeredneckscamping #påtv #premiere #premierefest #bønderibyn #docogdask #scotsman #rednecks

10 thoughts on “Premierefest – Rednecks i byn!

  1. HAHA så artig 🙂
    Blir spennende å se om det kommer noe fra campingen på moelven 🙂
    STOR KLEM

  2. Benka meg til med Mac?n i går for å se alle episodene, men det lå bare noen ute🤭 Veit du når resten kommer? Er det nå Riot Boys er med? Herlig å se på dere❤️

  3. Riot Boys er et band som var med dere i fjor🙂 Så de var hjemme hos Torgeir i Spydeberg i en av episodene🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top