Er da lys i tunnelen..

I morgen er det jobb igjen, og det er ikke til å stikke under en stol at eg gruer meg. Nå har vi hatt over ei uke med late dager i campingvogna, og vi har kosa oss hele tida. Har ikke stått opp før kl 8 en eneste morgen, da er det tungt å plutselig skulle dra på jobb i morgen tidlig. Godt en har noen sånne HER stående i verste fall!

Ferien starta bra på Gløyp i Kinsarvik!

Ferien kort oppsummert; første natt var på Kinsarvik Camping hvor vi nøt kveldssola til ei luksus spekefjøl og noen lokale cider på Gløyp spiseri. Videre gikk ferden gjennom Hardanger, via Odda, videre til min familie på Radøy. Derfra ble det båttur og bading, sightseeing på Fedje, en dag i Bergen, tur i skauen ut til «gamle trakter», fikk besøkt bestemor, hilste på barndomsvenninna mi, pluss mye mer. Det var bare fine dager fra ende til annen.

Et skjær i sjøen trenger ikke være en negativ ting!
Prøvde meg på sånn «instaperfekt vs virkelighet», ga fort opp og holder meg til det ekte!

På turen hjem stoppa vi på Hardangervidda, sov på en rasteplass der,  enkelt med rullestove. Våkna til tett snø og kjørte til Nesbyen hvor vi tilbrakte ei natt med venner før vi i går kjørte hjem i et nydelig vær. Jaggu er det store kontraster her i landet! Null grader og snø en dag, shorts og singlet neste dag.

Doc fikk kjørt mye ferge, men så ikke Kjellen, og fikk bare ei svele!

Nå er vi veldig glad for at vi kjørte hjem i går, for da rakk vi å slå plenen. Her vi bor er det jo ikke så farlig med hagearbeid på søndager, vi hadde jo egentlig planer om å ta det i dag. Det hadde nok ikke gått, for her har det vært et skikkelig møkkavær, det har bøtta ned i hele dag. Nå først begynner det å lysne litt, men på denne tida er det uansett håpløst å slå plen for nå er myggen på vakt.

Siste feriebilde; har blitt bra frodig på ei uke!

Vel vel, Doc har fri i morgen, så han gruer seg nok ikke like mye som meg. Han og Tassen kan kose seg og slappe av mens eg stikker på jobb, og så er det jo ikke mer enn to uker til neste ferie uansett, det blir ny runde med vogna. Det gleder vi begge oss til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top