Det var i heftigste laget gitt

Jepp, det var nøyaktig så hardt som forventa å dra på jobb i dag. Slumreknappen ble flittig brukt helt frem til det bikka kritisk dårlig tid, da var det bare å bite tenna sammen og løfte på dyna. Freste ned på dass, stupte så i noen klær og tok en runde med denne HER, før eg børna avgårde mot jobben. Vel, børna og børna, eg rakk det faktisk ved å kjøre pent.

Å dæven du, dette skulle bli tungt i dag, og eg måtte starte med en kaffekopp. Tanken slo meg; hvorfor vil vi oss selv så vondt, å stå opp grytidlig for å jobbe hele året? Jo, for å få ferie!

Gikk ikke lange tida før eg ble sulten, så eg gjorde kort prosess og kjøpte meg lefse i kantina til frokost. Det var nok til å holde energinivået oppe til lunsj, men da var problemet at eg datt helt i do etter lunsjen. Spiste bare en salat nettopp for å unngå å dette i do, lurer på hvordan det skulle gått med varm mat. Tør ikke tenke på det.

Omsider var arbeidsdagen over, og eg hadde utrolig nok vært greit produktiv. Eg kunne kjøre hjem med god samvittighet, bare via butikken for å sikre meg mitt middagsønske. Doc har fått tak i ordentlig gode vårruller med mye kjøtt, og ellers masse godt inni, alt eg trengte å kjøpe var ris og sweat chili saus. Doc var skikkelig gullig og god som lagde middagsønske mitt i dag.

Har da godt selskap under middagshvilen, og Doc ligger i andre sofahjørne her

Alt lå til rette for en helaften på sofaen, middagen var god, og i fryseren lå det masse is som vi kunne nyte til dessert. Og jaggu fant eg en halvfull pose chips også, du hendelse det er godt å ligge på sofaen og fråtse en hel ettermiddag! Flere som har det sånn når man er tilbake på jobb?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top