Charterfeber – bak kulissene

Ja så var charterfeber over for denne gang, alle har kommet seg vel hjem, og nå har vinteren kommet til oss også. Vi har sett gjennom det selv, for det er jo litt spennende å se hvordan ting blir vinklet på TV. Vi hadde uansett en veldig fin tur, det ble jo litt ferie selv om vi ble filmet mye av tida. Og ikke minst ble vi skikkelig overrasket mens vi var på opptak, noe vi aldri kommer til å glemme. Da søstra mi plutselig sto der som servitør med smalahove på fin restaurant!

Gjengen på vei til Granka

Vi kan jo begynne med ankomsten da, den hadde de klippa bort. Vi var faktisk ikke dritings, men berusa nok til at det kunne blitt litt dumt i et feelgood familieprogram. Ellers lå vi godt merke til redigeringen i westernbyen, for der så det ut som Doc gråt fordi showet hadde endra tidspunkt. Altså vi holdt på å krepere av latter da vi så det, for det var slettes ikke derfor han gråt. Den egentlige grunnen var noe helt annet, men for å ikke ødelegge illusjonen, lar vi være å si hvorfor. Jonny ble også klippa helt rart da gutta skulle handle klær til hverandre, noe vi alle synes var hysterisk morsomt. For å drepe gleden bittelitt kan vi si at de har bare klippa bort alt han faktisk sa, sånn at han hørtes helt tullete ut. Vi elsket det! Er jo sånt som er underholdende da.

Doc noe skeptisk i Sioux City

Ellers føler vi at vi ble fremstilt ganske riktig, vi har vært oss selv hele veien, og kommer ikke til å forandre oss. Om noen vil redigere oss tullete i klippen er det helt greit, vi har rygg til å bære det på, og synes selv det bare er moro. Skal man være med på sånne TV program er det greit at man tør å by på seg selv, og tåler at det blir vinkla i andre retninger for underholdning. Om folk ler av oss, eller med oss, er ett fett, for vi ler med!

Bare uskyldig moro, helt til Jonny plutselig satt fast utenfor vingården

Så du på charterfeber? Hva var ditt favorittøyeblikk? Om du ikke har sett det ligger nå hele sesong 10 både på Viaplay og Viafree (gratis). Har du spørsmål om serien? Fyr løs, vi kan lage et spm&svar innlegg om det! Du kan også spørre på snap og insta. 

Snap / Insta

 

2 thoughts on “Charterfeber – bak kulissene

  1. Syns dåkker blei vist veldig lite i forhold te de andre som var med. Er det norn grunn til det? Dere er jo grunnen til at vi har sett de to siste episodene av charterfeber😅😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top