Dette gjør faktisk folk nå!

Da eg selv var i karantene holdt eg virkelig på å gå på veggen her. Selv med både Doc og leieboeren, som tydeligvis hadde et slags hat/elsk forhold med konstante hyss og lurerier. Det ble jo mye dødtid innimellom, og da spurte eg på snap og instastory om hva våre venner og følgere slo ihjel tida med. Fikk ganske mange gode tips, og de har eg lista opp under her sammen med mine tanker om tema. Nå som vi fortsatt er i en slags lock down kan disse tipsene sikkert komme godt med for flere.

Baker ~ Nå er jo ikke eg noe kompis med kjøkkenet, men da er kanskje trolldeig et alternativ? Om du ikke liker å bake, men likevel er fysen, hva med vafler eller pannekaker? Om du har en leieboer kan h*n sikkert bake da.

De ble best uten Tabasco.

Spiser godteri ~ Jepp, det har vi gjort mye av. Kanskje ikke så lurt, her gjelder nok «alt med måte» prinsippet.

Maler/tegner bilder ~ Ja hvorfor ikke? Dette har ikke eg gjort på mange år, det skader ikke å prøve!

Leser bøker ~ Eg hater å lese, men for ca 10 år siden las eg hele Sagaen om Isfolket på 47 bøker. Liker du en aning overnaturlige ting er denne og flere bokserier av Margit Sandemo å anbefale.

Oppussing ~ Her har Doc laga ny trapp til kjelleren, og det er alltids noen vegger å male. Så blir det trivelig med nye farger, evt noe annet som skulle vært gjort for leeenge siden.

Håndarbeid ~ Kan du noe som helst håndarbeid er det bare å sette i gang. Det er både nyttig og koselig. Selv driver eg litt med geriljabroderier innimellom.

Doc er selverklært yatzykonge…

Brettspill ~ Yatzy er en sikker vinner hos oss. Ellers er «Rykte går» fantastisk moro om dere er 4-8 personer i husstanden.

Rydder og vasker ned alle rom ~ Kjedelig! Men siden det må gjøres i ny og ne, hvorfor ikke nå?

Rydder i hage/garasje/bod ~ Doc har stått på så garasjen og kjelleren nesten er klinisk rein her. Alle har for mye ting på sånne steder, ta en runde og se hva du har.

Selger/gir bort ting på nett ~ På de to punktene over, fant du noe du ikke har brukt på et år? Selg eller gi det bort, er garantert noen som trenger det. Fretex? UFF konteiner? En hyggelig gest slår aldri feil. Er noe ødelagt kan du bruke tiden på å reparere.

Jobber med familieforøkelse ~ For de som vil ha barn er dette sikkert topp, alle andre kan jo gjøre det samme bare med prevensjon.

Filmer, serier, YouTube og TV spill ~ Vi har ikke TV spill, ser lite på YouTube og serie, men vi har sett en del filmer vi aldri trodde vi kom til å se. Sett på noe tilfeldig, du kan bli overraska.

Tilbringe tid med husdyr ~ Akkurat nå savner eg tida da vi hadde melkekyr på gården hjemme, det var aldri kjedelig dødtid. Men nå får Tassen rikelig med oppmerksomhet. Vi øver på triks, og han får koseoverdose daglig!

En meget lykkelig liten mann.

Kjøre cross ~ Har du crosser er det bare å ta en runde. Kanskje en ATV som trenger lufting? Er jo bare moro så lenge man holder seg på steder det er lov å kjøre. Husk hjelm!

Bygge trehytte ~ Denne er nok for de yngre, og foreldra. Kan tenke meg det er moro for barna om de voksne er med ut og bygger!

Råne/ragge ~ Nja, bare ikke heng for mye på bensinstasjonene nå da, og bruk håndsprit når du fyller drivstoff, då går det vel greit.

Følger med på deres some/blogg (oss ja) ~ Dette punktet var skikkelig koselig å få. Moro å få være underholdning for andre! Må gjerne dele det vi legger ut, om du føler for det.

Chatter med venner ~ Fornuftig! Man må fortsatt holde kontakten selv om man ikke kan besøke hverandre, viktig å ta vare på venner.

Oppdager ny musikk og nye podder ~ Ja det var lurt, tips oss gjerne om du har en favorittlåt vi bør høre!

Går tur/trener ~ Vi har alltid likt oss i skauen, og går turer nå også. Kan tipse om disse turskoene HER, fantastisk gode til en overkommelig pris! Har du hoppetau, strikk eller sånn HER kan du trene alle muskelgrupper. Bare å søke på nettet etter gode treningstips.

Finn en sti med lite folk!

Passer andres barn og handler for naboer ~ Dette gleder oss å lese! Virkelig hyggelig at folk tenker på hverandre i disse dager.

Vaske og polere bil ~ Ikke dumt. Vi vaska bilene forrige helg, og Doc har lagt om dekk på ene bilen alt.

Spiser hele tida ~ Mhm… Badevekta har begynt å le av meg.

Sveiper på Tinder ~ Er du singel må jo dette være en spennende aktivitet!

Pynter meg litt hver dag for å unngå å forfalle ~ Nå har eg aldri pynta meg til hverdags, men eg kan jo forstå at dette er en positiv ting for psyken til ganske mange. Ta på litt sminke, selv om du er aleine er det bra for selvbilde å føle seg litt fin. HER er mascara til en overkommelig karantenepris!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top