Her støtter du gratis!

Nå er det ganske mange som begynner å slite økonomisk her. Greit de fleste får penger når de er permitterte, så det har løst seg greit for den gruppa. Men det er også mange som ikke har grunnlag for å få denne type støtte fra staten. De eg bekymrer meg for i kveld, er artister som har måttet avlyse konserter i mange uker nå.

Mange har valgt å ha live konserter på fb, og det er jo vel og bra, men det forutsetter jo at mange vipser en liten slant under konsertene. Og moro når mange er aktive så de får engasjement, det er jo oss publikummere de spiller for, og tilbakemeldinger er alfa omega for at de skal trives med det de gjør.

Savner du også å danse og synge til favorittbandet ditt? Her fikk eg stotre frem noen strofer med Hilljacks!

For oss er det uansett viktig at band og artister har det bra, og at de ikke blir borte selv om vi har en pandemi hengende over oss. Det kommer jo (forhåpentligvis snart) ei tid hvor vi skal danse, skåle og synge med igjen, og da trenger vi alle artister og band!

Men om du ikke har så mye å rutte med selv nå, kan man jo streame favorittene på Spotify. Derfor har vi laga ei liste med bare norske favoritter. Det er stort sett country, rockabilly og puddelrock, men også en og anna partylåt. Vi tror at artistene i denne lista vil sette stor pris på om vi streamer fletta av de! Så bare klikk på lista «Støtt Norske Artister!», skaff deg en sånn HER og spill til du er tom for data!
Skulle det være noen som mangler på lista er det bare å hyle ut, vi kan alltids legge inn flere!

4 thoughts on “Her støtter du gratis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top