Bursdagsgaven fra Doc er helt rå!!

Herregud altså, dette må eg bare dele med dere med en gang, for dette er helt rått! Som dere kanskje husker hadde jo eg bursdag 13.mars, og da hadde jo koronaen allerede fått fullt inntog i Norge. Ikke så mye som var stengt da, men det var rukket å bli en del regler ang fest og fanteri.

Dette er ekte glede, og jaggu noen gledestårer også! Og møkk i trynet må en tåle!

Min 35 årsdag gikk derfor stilt i dørene, med bare husstanden på mikrofest. Noe gave rakk ikke Doc å kjøpe da. Han skulle ut og handle noe fint til meg uka etter, men det gikk skeis fordi vi begge endte i karantene. Ja det ble litt hosting og styr.

Nå er vi begge omsider ferdig med innesitting, og han kunne endelig kjøpe gave til meg. Siden eg ikke fikk stor fest, og ingen gave på dagen, ville han nå gjøre noe ekstra fint for meg. Herlighet, eg blir jo nesten rørt av å skrive dette… Han kom altså hjem med en 600cc ATV til meg i dag!! Det er seriøst den kuleste gaven noen sinne!!

Denne kledde meg virkelig, om eg så skal si det selv!

Nå har det jo seg sånn at Doc også har bursdag snart, han får heller ikke ha noe fest. Eg foreslo derfor at vi spleiser på denne, så kan det være vår gave til hverandre, og det gikk han med på uten å blunke. Så da har vi den sammen, enkelt og greit.

Joda, den kler Doc minst like godt!

Vi har vært ute i hele ettermiddag og kjørt. I grøftene, på jorde, i hagen, ja over alt må jo dette vidunderet testes. Fytti grisen så artig, den går som ei kule, og graver seg frem over alt! Den har vinsj og feste til brøyteskjær, er firehjulstrekk, og armygrønn. En riktig så velskapt ATV helt etter vårt hjerte!

4 thoughts on “Bursdagsgaven fra Doc er helt rå!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top