Joda, eg ble lurt i dag…!

Og der var det fredag! Beklager seint innlegg i kveld, ble litt skravling på tlf med «leieboeren» i beste bloggtid. Dagen starta som dager flest, slumring en 8-10 ganger før eg løp gjennom badet og kjøkkenet i full panikk for å komme for seint på jobb. Fikk gjort det mest essensielle, og kom meg på jobb hvor eg ble møtt med litt for glade kolleger så tidlig på dag. Det var jo fredag, men så glad for det?

Flere hadde baktanker, for på denne datoen kommer alle rakkerne frem. Det skal lures og tøyses med alt, men eg var på vakt. Eg holdt nesten helt til lunsj. Kantinedamene hadde nemlig annonsert i gruppa vår på fb at dagens lunsj var gratis! Du verden, tenkte eg, dette var da stas, har noen bursdag? Men neida, da eg bladde i kommentarene var det flere som hadde vært hakket mer på vakt enn meg, dette var bare enda en aprilspøk.

Kanskje like greit at eg hadde med egen mat da, eller det vil si, eg hadde litt lite med, og kjøpte litt salat å ha til lunsjen. Godt var det uansett. Nede på gølvet igjen gikk det smått, kroppen hang ikke med, men eg tvang den litt til. Alt eg måtte gjøre var å holde ut til kl 15, så var det helg. På tlf med Doc forklarte eg at eg ikke var helt i form, men kunne stikke innom butikken for det viktigste, som chips og sånn, men ellers trengte eg ro og hvile resten av dagen.

Har ikke kommet så fryktelig langt da, men eg koser meg eg!

Hjemme hadde han klar middagen, god som han er, og ei nyvaska maskin med klær. En ting var nå å måtte henge opp klær, men først måtte eg jo legge sammen det som hang der fra før. Greit nok det, men etterpå var det sofatid. Eg grebba med en pose chips, et glass Pepsi Max (drikker ikke vann i helga), og strikketøyet. Og siden har eg stort sett holdt sofaen foruten tur med Tassen, og eg har likevel nådd målet på 10 000 skritt i dag! God helg da!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Joda, eg ble lurt i dag…!

  1. Lederne våre prøvde seg også, på at vi skulle bli “papirfri” arbeidsplass før neste høst. Flere på deltidsavdelingen med skole-drift osv synes det var fryktelig vanskelig. Vi bruker litt papir i en del leker med elevene osv. Flere så for seg å måtte printe ut en del NÅ osv… Men IKKE jeg, jeg er HELT på vakt og går ikke på NOE på den dagen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top